Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

PROSLAVA SEDAMDESETE GODIŠNJICE ''CRVENE SIMFOLIJE''


PROSLAVA SEDAMDESETE GODIŠNJICE ''CRVENE SIMFOLIJE'' U KONTEKSTU ROĐENJA GLUMICE SARAHE ŠVEGAR

Sarah Švegar je rođena u Rijeci 26.01.1990., točno 52 godine, jedanaest (11) sati, trideset i pet (35) minuta nakon ispitivanja Kristijana G. Rakovskog, jednog od osnivača komunizma u SSSR-u, koji je kasnije bio sovjetski veleposlanik u Parizu, postao je žrtva Staljinovih čistki i montiranih procesa 1938. On je jedan od najpoznatijih ličnosti u europskom socijalističkom pokretu i jedan od vođa Sovjetske Federacije, osnivač Komunističke internacionale, predsjednik Ukrajinskog sovjeta narodnih komesara i predstavnik sovjetske diplomacije u Engleskoj i Francuskoj.
Sarah Švegar je živjela život koji je bio posljedica onoga što je gospodin Kristijan Rakovski isložio 1938. godine. Da li je njen život mogao biti drugačiji ako uzmemo u obzir da je vrijeme ispitivanja bilo u noći od 25. do 26. siječnja 1938. između ponoći i 6 sati ujutro? Važno je reći da je moskovsko vrijeme tri sata ispred zapadnoeuropskog vremena. Kako su objavili svi dnevni listovi po svoj Zapadnoj Europi i The New York Times od 26. siječnja, 1938., neobična, jarka svjetlost obasjavala je nebo po cijeloj Europi između 18:30 i 21:30. To je po moskovskom vremenu između 21:30 i 00:30. sati 26.01. Ozbiljno ispitivanje Kristijana Rakovskog počelo je otprilike u 00:30 po ponoći 26.01.
Kada je jarka svjetlost zasjala nebom, sestra Lucija, vidjelica iz Fatime, u svom samostanu u Portugalu, obznanila je da je to znak dan od Boga, koji je Gospa Fatimska prorekla još 13. srpnja 1917. da će uskoro izbiti veliki rat.

Marijan Vejvoda
(Potpredsjednik NVO
Centar za održivi razvoj,
Eko-park Pernat)

------------------------------------------

Henry Makow Ph.D.
Novembar 9, 2003.


Rothschildi dirigiraju ''Crvenom Simfonijom''


Iako zvuči nevjerojatno i bizarno, čovječanstvo je, stvarno, žrtva dijabolične urote.

Rat, recesija i genocid u prošlom stoljeću nisu bili slučajni ili neizbježni već rezultat malicioznog plana.

Šokantni dokaz je ispitivanje osnivača Komunističke internacionale, Kristijana G. Rakovskog (65), od strane Staljinove policije (NKVD) kojemu je prijetio odstrel zbog pokušaja svrgavanja Staljina.

Transkript ispitivanja od 50 stranica, nazvan ''Crvena simfonija'', nikada nije trebao biti obznanjen. To potvrđuje da su Rothschild-Illuminati planirali koristiti Komunizam kako bi ustanovili svjetsku diktaturu super bogatih.

Ovo je možda najeksplozivniji politički dokument u modernoj historiji. On otkriva zašto su Iluminati stvorili Hitlera i zatim ga uništili i zašto je Staljin sklopio pakt s Hitlerom 1939.

Kristijan Rakovski je bio komunistički veteran insider. Rođen kao Chaim Rakeover 1873., studirao je medicinu i fiziku u Francuskoj prije nego što je postao revolucionar. Bio je vođe terorističke grupe koja je napadala vladine činovnike.

Lenjin ga je 1919., postavio na položaj vlade Sovjetske Ukrajine. Uspješno je držao ovu pokrajinu na strani Boljševika za vrijeme Građanskog rata. Staljin ga je imenovao Ruskim ambasadorom u Parizu 1925.

Rakovski je pripadao moćnoj Trockističkoj frakciji koja je dobovala naredbe od Rothschildovih. Mnogi iz te grupe su bili streljani u Staljinovoj čistki Komunističke partije 1937.

-----------------------------------------

Proslava je obavljena i bilo je lijepo prisustvovati. Nakon toga otišli smo u
Konzulat Republike Srpske gdje se slavio Sv.Sava, otvorenje izložbe, program i
zakuska. I Bog te veseli!, dobro smo se igrali i zezali. Pozdrav svima, Boro.




Post je objavljen 28.01.2008. u 12:45 sati.