Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kecholand

Marketing

ZAGORJE i ZAGREB tak imam vas rada..............................................................

Sa velikim zadovoljstvom, prenjet cu pozdrave Zagorju i Domovini Hrvatskoj, nije sramota zeljeti i voljeti svoj kraj svoju domaju,
dapace to je vrlo vrlo lijepo.

U mom prijasnjom postu spomenuo sam dvije mlade osobe kod kojih sam kao veliki domoljub (tako mislim o sebi) primjetio da vole svoj kraj svoju domaju, da bi vrlo rado kada bi mogli sa svojom obitelji zivjeti u njoj, a sve se moze ako se zeli, naravno nista nije tako jednostavno kako je jednostavno to meni napisati na blogu.

Da "LEONARD" ti se jedna od kod koje sam primjetio da kad bi bilo izbora da bi tvoj izbor bio dolje, isto tako naravno znam da si svijesna
da ti je tu obitelj, djeca ali " buckasta" samo tako i dalje voli svoje Zagorje i Domaju to ti nitko nemoze zabraniti ni oduzeti to pravo.

Ono sa tlakasima i i secerom nije mi bila ni pomisao da to mislim na tebe , nadam se da nisi to tako shvatila.!(islo je moju generaciju)
To ti je islo mojima ( nekima u domaji,ali i tu) za koje mislim da se bas ne slazu sa mojim ponasenjem, misle da to nije u skladu sa mojim godinama. itd. itd. itd.

Drago mi je da si posjetitelj mojeg bloga , a, kada se vratim jos ga budem bolje uredio, bice svega.

Zato cao uz pozdrav ! Voli sve ............. ali svoje Zagorje najviseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!







Post je objavljen 28.01.2008. u 11:35 sati.