Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mamaunevolji

Marketing

Dječak ili djevojčica, dečko ili curica!

"Svejedno je, samo nek' je živo i zdravo". A koliko su puta buduće majke čule tu rečenicu, ha?
I onda predstavnik svog stada, pravo muško, izabranik srca moga koji se busao u prsa danima od ponosa što je napravio bebu( kao da je to neki izvanredan podhvat pun muke i napora) kaže da mu je svejedno je li curica ili dečko.
A kad smo bili na ultrazvuku skupa prvi put, prve su mu riječi bile: "Uh, vidi koji komad, vidi koja jaja!", a cijela beba je imala par centimetara i ni sam ginekolog nije mogao raspoznati spol.
Dobre bakice i cjelokupna nam moderna hrvatska misao i mentalitet još teku u krvi, pa sve vrišti da je "prvo pa muško!" nešto super, a prvo pa žensko nešto manje super. Da kad se rodi muško treba pucati iz puške, a kad se rodi žensko treba joj odmah kupiti spužvicu i čarli.

Doduše, ja mislim da izabranik srca moga ne želi muško čeljade iz nekih društvenih poželjnosti, nego više iz razloga da može jadnom djetetu pokrasti sve igračke, supermene i robotiće i autiće.
Jer kad smo neki dan bili u Kauflandu ili Konzumu maxi( svi su mi ti centri slični... jer svi imaju puno toga što nhe mogu kupiti, ja siroče trudno... da me netko čita, sada bih mu dala broj računa gdje mi uplatiti novac, ali sumnjam da bi uspjelo, jel? :))
Dakle... kad smo neki dan bili u Kauflandu, izabranik je trčao od jedne police igračaka do druge, šireći oči kao kakav trogodišnjak:"Gle, ovo ide na baterije, wooow!"
Uglavnom, savjet: Ne se seksati jer nećete moći ići u Kaufland da ne budete osramoćeni svojim izabranikom koji drži veliki autić i viče: "wruuum, wruuum!!"

p. s. Još ne znam je li curica ili dečko :)

Post je objavljen 28.01.2008. u 10:08 sati.