Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojblogbrlog1984

Marketing

Pogledala sam film JA SAM LEGENDA


Photobucket

Glavna uloga: Will Smith i njegova vjerna kuja Samantha
Vrijeme radnje: bliska budućnost: od 2009. do 2012. godine
Žanr: znanstveno-fantastična drama/triler

Pri prvom saznanju za film i njegov naslov, pitala sam se: kakav je to naslov za film? Will Smith očito glumi nekog umišljenog heroja. Ali prerano sam presudila što zaključuje: ne brzajte pred rudo.
Zašto se film zove Ja sam legenda, pogledajte film, neću vam otkriti, samo ću ukratko prepričati o čemu se radi.

Naime, 2009. godine jedna doktorica proslavila se izumom lijeka za rak. No, međutim, taj lijek je mutirao u virus, vrlo zarazan virus, koje ljude pretvara u bijesne zombije bez ikakvih ljudskih umijeća. Samo se žele hraniti, a do hrane dolaze agresijom. No, nakon što je virus zavladao, ni evakulacija, ni nikakve karantene nisu pomogle da se virus zaustavi, a protulijeka nigdje.
Tu nastupa Will. On je jedan od 1% na svijetu imunih na virus, i jedini preživjeli u New Yorku, a istovremeno je vojnik-liječnik koji vrši pokuse na životinjama i tim zombijima. Da nema njegove Sam, izludio bi sam u cijelom gradu. Hrani se ostacima hrane iz drugih kuća, kukuruzom koji niče te divlajči koje su došle u grad. No, u tome ima konkurenciju: i lavovi love divljač. Peripetija filma nastaje kada se sukobi s mutiranim psima. Sam mu spasi život, ali ona biva ugrižena te zaražena. Will ju guši vlastitim rukama. Pri kraju filma, Will susreće jednu preživjelu i njenog sina...

No, dosta...
Da li je otkrio lijek za izljećenje i zašto se film zove Ja sam legenda, pogledajte film što prije...

Post je objavljen 27.01.2008. u 20:03 sati.