Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svebitno

Marketing

Noviji sportski događaji

Image Hosted by ImageShack.us


Za vas pišu:

Ivica Kostelić

Image Hosted by ImageShack.us


i njegov gost Vlado Šola:

Image Hosted by ImageShack.us


Hrvatska je osvojila SREBRO!!! Drugo mjesto na Europskom prvenstvu znači mnogo, pobijediti Francusku znači mnogo. Izgubili smo od Danske koja je u neku ruku zasluženo pobijedila i osvojila prvo mjesto tj. ZLATO.

DANSKA - HRVATSKA - 24:20

Ivica Kostelić je osvojio 2. mjesto u super kombinaciji. Svaka čast.

Što kaže Ivica Kostelić na to?

Image Hosted by ImageShack.us


"Baš sam poprilično umoran. Između dvaju dijelova današnje superkombinacije nisam radio ništa, maksimalno sam čuvao snagu. Razmišljao sam o tome kako danas imam dobru šansu za plasman na podij, no računao sam maksimalno s trećim mjestom. U slalomskoj vožnji nisam želio kalkulirati. Za plasman na podij znao sam da nema stiskanja kočnice, konkurencija je prejaka! No, na kraju je završilo sjajno. Presretan sam, ova dva dana za mene, za Hrvate u Svjetskom kupu - ovo je jednostavno strašno!" - zaključio je Ivica Kostelić.

Subotnji spust i nedjeljni slalom u Kitzbühelu čine jedinu klasičnu kombinaciju (spust i dvije slalomske vožnje) u Svjetskom kupu. Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić, jedan od samo 17 skijaša u povijesti koji je osvojio bodove za Svjetski kup u svim disciplinama, nakon 29. mjesta u subotnjem spustu, te devetog u nedjeljnom slalomu, osigurao je u kombinaciji ukupno treće mjesto, koje je podijelio s Austrijancem Rainerom Schönfelderom!

Novak Đoković pobijedio Rodgera Federera i osvojio 1. mjesto Australian Opena protiv Francuza Jo-Wilfried Tsonga!

Image Hosted by ImageShack.us


Srpski tenisač Novak Đoković pobijedio je najboljeg tenisača svijeta, Švicarca Rodgera Federera sa 3:0 u setovima. Ovo je prvi put da se igrač iz Srbije plasirao u finale nekog Grand Slam turnira u muškoj konkurenciji, a također i prvo finale Australian Opena u posljednjih 10 godina u kojem su igrala dvojica tenisača koji nisu do sad osvajali turnire. Pored Đokovića u finalu Australian Open-a je i Ana Ivanović u ženskoj konkurenciji dok su se srpski tenisač Nenad Zimonjić i Kineskinja Tjantjan Sun plasirali u finale mješovitih parova na Otvorenom prvenstvu Australije u Melbournu.

Čestitajmo Danskoj, Benjaminu Reichu i Novaku Đokoviću na uspjesima!


Post je objavljen 27.01.2008. u 19:38 sati.