Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/juznoafrickarepublika

Marketing

....Hrvatsko je srebro zlatnoga sjaja....

Od kuda početi... prvo, sve čestitke Hrvatskoj muškoj rukometnoj reprezentaciji i izborniku Lini Červaru na osvojenom drugom mjestu na europsom rukometnom prvenstvu.. iako su u finalu izgubili od močne Danske, pobjedili su puno puno više. Pobjedili su ozljede koje su kao mračna sjena vječno nadvijene nad ovom malom složnom i snažnom reprezentacijom, pobjedili su suce koji su ovu utakmicu ako mi je dopušteno upotrijebiti izraz čudno sudili, pobjedili su sve nedostatke i probleme koji su ih pratili tokom cijelog prvenstva. Ivano Balić se čas uoči početka izdigao iz mrtvih nebi li časno branio boje svoje domovine čime mu treba skinuti kapu do poda jer čovjek ima srce enormne veličine.

Image Hosted by ImageShack.us


Taj duh koji imaju samo naši igrači nemože se pronači nigdje u svijetu. Ta sloga i ljubav koja se osjeti i preko ekrana dok su kilometrima daleko, taj ponos i želja za pobjedom koju šire i prenose sa sobom su neopisivi.. i taj poraz u finalu koji smo doživjeli je nešto puno više. Svatko tko je gledao utakmicu nije mogao a da ne zamjeti one maloprije navedene čudne sudačke odluke.. nije mogao a da ne zamijeti koliko smo se puta srčano vračali.. i kada je bilo 6 razlike borbenosti i duha nije nedostajalo.. nije mogao a da ne zamijeti dva flastera na Metličičevom licu.. umor u svima.. poveze na Balićevu koljenu.. bolne grčevite grimase na Sulićevu licu koji se unatoč groznoj ozljedi pokušao boriti.. izraze na licima sa naše klupe.. ogorčenost Červara na suce i način suđenja..

Image Hosted by ImageShack.us


no uz sve to, Oni su se izdigli.. Oni su se izdigli korak više, ponosni na svoje srebro, ponosni na to da uz sve probleme koji su ih pratili, uz sve ozljede i hendikepe koji su pratili Njihovu igru, Oni su došli do kraja. Došli su do srebra, nečeg mnogo mnogo daljeg od realnosti... Emocije su intenzivne, ponos, ljubav... Svakako čestitke dancima na osvojenom zlatu, zasluženo pokazali su veliku borbenost i duh..
Nadajmo se samo da će do ljeta naši rukometaši ozdraviti te se na olimpijadi pojaviti u punom sastavu, zdravi, borbeni i puni volje i duha kao do sada... i obraniti, pred četiri godine zasluženo, olimpijsko zlato... Još jednom, Ivano Balić, Petar Metličić, Špoljarić, Sulić, mali veliki Čupić, Vukić, Lacković i svi oni koji su svojim radom i željom, upornošću doprinjeli osvajanju ove srebrne medalje zlatnoga sjaja, SVE ČESTITKE!!!!!!! Ponosni smo i sretni što upravo vi predstavljate našu domovinu u najljepšem mogućem svjetlu... Brz oporavak i jedno veliko veliko HVALA!!!!!

***IVANO BALIĆ, NAJVEĆI SI ! ! !*** hrvatskahrvatska

Post je objavljen 27.01.2008. u 18:04 sati.