Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moonsafari

Marketing

.:tupavo smijuljenje Leptirica Lou:.

Image Hosted by ImageShack.us


danas sam na putu na posao srela zmaj-bakicu!
uljepsala mi je dan.. koliko je samo divno upoznati osobu koja ima tri sina, setero unucadi, zivi sama, cesto karta belu s prijateljicama koje poznaje 50ak godina, pece palacinke i pravi oblatne unucima, prica viceve, zali sto ljudi danas nemaju vremena za Sljeme, Samoborsko gorje, Zumberak, Kamene svatove u Bistri i sve one divne izlete u prirodu koji su nekada (u njenom zivotu) bili obavezni. vitalnost, ljubaznost, komunikativnost, blagost, zivost - sve isprepleteno u 20ak minuta razgovora sa starijom osobom. i konacno poziv na kavu u njezin stancic u slobostini, na sestom katu, u nekakvoj kuci s nekakvim krovom (nisam bas dobro razumjela zbog ne uzimanja u obzir mogucnost ostvarenja te kave). slobostina je jedan pitom kvart, i zato ga volim.

Image Hosted by ImageShack.us


u mome albumu pronadjena je fotografija jednog starog vremena. osobe na slici mogle bi se uskoro ponovo naci na nekoj. tko zna..
u zadnje vrijeme cesto nas zamisljam kao tockice GPS-a na karti Zagreba, Europe, pa i svijeta.. moja zuta tockica se munjevitom brzinom krece po ulicama glavnog grada, mnogim ulicama... i onda ponekad pronadje onu tamnosivu tockicu, sasvim slucajno (tamo gdje ju nije ocekivala), pa se zacrveni i titra 160 otkucaja u minuti. tamnosiva tockica ostaje iste boje i gleda u pod. samo ponekad se okrene. tada je obicno neparan datum.
svejedno, postoji nekakav zeznut konac izmedju te dvije tockice. jednog (neparnog) dana ga mozda progutamo na nenametljivo dirljiv nacin.



Post je objavljen 27.01.2008. u 17:26 sati.