Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/odlagaliste

Marketing

povrat staklene ambalaze u kini

ovdje bas i nema pretjerane ekoloske svijesti. kako se svi seljani valjda im je ok cinjenica da se u gradu ne vidi nebo. malo oblak, malo zagadjenje, nema neba. takodjer daju mnogo plasticnih vrecica u ducanima. da mi slucajno baterije ne bi dotakle mlijeko, stavi ih djevojka u malu vrecicu, pa u veliku. i jos tako neke proizvode vole odvojit. a vrecica pukne do kuce. simpatican obiteljski obrt gdje redovito kupujem pivo takodjer ima zanimljivu politiku dvije vrecice. da ne pukne. to mi je ipak korak ispred ovih s vreca u vreci vrecica, kroz prostor i kroz vrijeme...a odbijanje spomenute vrecice (kad kupim jedan proizvod) izaziva cudjenje u trecem svijetu.
danas smo imali briljantan pokusaj povratka boca. nakupilo ih se 40 pa pomislismo i zaradit ponesto. uz mnogo nesporazuma jezicne naravi (prevoditelj je bio djecak koji zna brojeve na engleskom i my name is...) htjeli smo im bar ostavit staklo da ga ne bacamo u obicno smece. to nisam uspila pojasnit ni crtanjem boce koja zeli u kantu na kojoj je boca, pa smo nastavili svak na svom jeziku i dobili 8juana. 3 piva. cudjenje u njihovim ocima pri prizoru hrpe praznih boca odavalo je pomisao da smo imali godisnje ciscenje. a mi samo malo pijuckali.
jucer smo upoznali neke grke (da bili smo u birtijama s ravnookima), pa se grkinja raspricala, pa su nas pozvali na veceru njihove firme. i platili pica. mnogo su bili dragi. a pica nisu jeftina na tim mjestima. kako im nismo uspili geografski objasnih gdje nam je staniste, izrazili smo se u cijeni taksija od tog kafica. to mi je bas simpaticno. i koristenje taksija takodjer. danas je vozacu smrdilo iz usta. srica da nije puno govorio. imali smo pokusaj odlaska na jogu. pa smo okasnili te otisli na masni rucak umjesto. probat cemo opet ovaj tjedan.
lj ne boj se, vidjeni ravnooki i nisu neki primjerci, prije bi kinesku zenu.
danas prikladna slika, jer sad pocinjem trazit live stream za gledanje rukometa. milos je nasao finale ao, pa cu valjda i ja bit sretne ruke. a i rukometasi, nadam se.

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 27.01.2008. u 14:53 sati.