Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/valovito

Marketing

Make me happy=)

Tipično.Tako sam blizu i nadam se uspijehu.Pretvorila sam se u hranu.
Shvatila sam da sve gledam kroz hranu.Kad vidim debelu osobu pitam se imali doma ogledalo,zašto jebeno nepoduzme nešto da izgleda kako treba.Ne bih takva izašla van iz kuće.

Zapela sam na 54.Danas je subota,a ja sjedim kod kuće.U svom krevetu.Na mp4 sam si pustila svoje najdraže pjesmice,u knjižnica sam posudila ˇ"Bucku" i pišem svoj post na popravljenom laptopu.Riskirala sam današnji odlazak van.Zapravo nisam imala ni neku želju.Znam da ću u sebe naliti prokmjerne količine alkohola i onda se u 4 ujutro zaputit po najmsniji hamburger u gradu.A to neželim jer sam tako blizu cilja.
Osim toga umorna sam.Današnji dan mi je počeo vrlo rano.Imala sam neke obveze vezano za sport.Zatim mi je najbolji frend završio u bolnici.neznam ni sama kako,bila sam sva pogubljena.Znam samo da je iz njegove ruke virila kost,da je bilo natečeno i da je rekao da me voli kad su ga odvezli ljudi u bijelom.

Vrijeme curi,a ja želim da mi vaga 1.2 što je cure moje u hm..petak valjda..da pokaže 54 kile.Potrudit ću se svojski.
Dati ću sve od sebe.Sad imam neke volje i iskreno želim što prije stići do cilja.

Bila sam i na mjesečevoj.Izdržala sam,ali ni jedan kila nije pala.Vidjet ću idem i na sljedeću pa možda drugi put bude uspiješnije.Pozdravljam vas.Nadam se da vama ide...Ja sam uz vas=)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 26.01.2008. u 22:42 sati.