Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marmeladegirl007

Marketing

..koga li noćas gledaju tvoje oči snene,i dal je u njima još uvijek onaj isti sjaj..ko' da me nema kada nisi pored mene i nećeš doći predosjećam...bar reci mi da znam za koga ove suze padaju kad ti ih ne čuješ....=)

...prošlo je duuuuuugo vremena od mog zadnjeg posta..možda jer nisam imala ništa za napisat..??ma ne..nije to..imala sam,možda i previšeeee toga što bi mogla napisati!!!!nisam htjela..jer bilo bi svašta....

ah...da...ovih dana u sebi držim puuno toga...čuvam neštoo što bi tako htjela reći..ne radi se o meni..možda mrvicu..ima veze sa mnom..uglavnom..to još nisam rekla/pitala jer ne želim moju predobru prijateljicu uvlačit još u to..samo čekam....nešto...i mislim da ću uskoro dobiti to čemu se nadam...daj Bože,,,jer ću puknit!!!!!to me guši,,ubija,,ne znam što se događa a zato sam još više u depri...grrrr..uvijek se meni tako sranje mora desiti..!!!i baš kad sam pomislila da je sad sve napokon na mjestu,,,strašnooo,,,,khm,,,(anita nemoj me ubiti!!!)


sada bi mogla neprestano slušati onu pjesmu drugarice..od cece&lune...koju sam čula tek jučer..ali sam shvatila da je identična s mojom pričom..!!
sigurno ste vidjeli naslov...to je pjesma za koga ove suze padaju od SMS-a&elvire...predivna pjesma...a pogotovo onaj dio koji piše gore...!!
..u sobi sami ja i ljubav jer još samo imam nju...
..dobrododošla u moj dom tugo mirišeš na usne njegove..hajde reci drugarici svojoj tko ih ljubi umjesto mene....???
još uvijek zbog tebe živim s tugom,a nadam se sreći..!!
zarazila sam se SMS-ovim pjesmama.....!!
jooooj...ljudi ja sam se zaljubila...možda i previše...a sad...ne znam...ne znam dali su njegovi osjećaji prema meni još uvijek isti...??i onda kad netko kaže da ja nisam normalna...pa kako da i budem..kad mi se stalno netko petlja u mooooj život...i sad se pitam kao u onoj pjesmi...

ŠTO TO IMA U LJUDIMA TUŽNO DA ULAZE U TUĐE ŽIVOTE....?????
mislim da nikad neću ni saznati kao još mnoogo stvari!!!!
mrzim kad netko želi nešto moooje...očito
ME NE ZNA&NE ZNA DA JA ONO ŠTO JE MOJE ČUVAM...I AKO JE MOJE ONDA JE SAMO MOJE....eto zašto nisam htjela pisat post..jer napišem sve kako je..a onda se moram pravdat&objašnjavat o čemu se radi...mooolim vas da me ne ispitujete!!!
nikad nisam bila baš ljuta...ali poživčanim samo kad mi netko spomene prvo slovo tih imena!!!!!!!!wtf...antonija...jaoooooo......
kad se sjetim kako 3 jbena dana nisam oka sklopila i kako sam imala podočnjake do guzice..i dolazila u školu kao da me netko izmlatio...a onda sam još par puta u školi znala opizdit plakat....de booooooogte!!!!!!
znala sam ja da ja ne mogu imat mjesec dana sreće...uvijek mi nešto netko mora pokvarit..pa tako i ovaj put!!!

...još uvijek se nadam da sam pogriješila i da ništa od toga nije točno...ali to se ja samo nadam...duuuuboko u sebi znam da je sve to istina...a ja ništa ne mogu promijeniti....
nažalost tako je........=(




Post je objavljen 26.01.2008. u 21:06 sati.