Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kecholand

Marketing

bacite tlakomjere i pogledajte oko sebe

Hvala novoj komentatorici "trbusastoj" na podrsci da odem domeka, budem otisao, ali dobio sam zadatak, od svoje Domovine da moram nagovoriti barem dvoje mladih da se vrate u nasu Domovinu, mislim da sam nasao potencijalni dvojac (zenskog roda) kojima ne fali puno da bi se mozda i vratile. A bogme mislim da su u pravu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sada mojoj drugoj komentatorici Li....Li....

Ja sam bloger ipak vec u godinama . a, pamet ne prati godine, a, kad kad imam dojam da gadno pretjerujem, da me mnogi moji vrsnjaci pa i mladi ne mogu ili ne zele razumjeti. Zivot me nije nesto mazio sto se moze vidjeti po nekim postovima na blogu, deset punih godina sam bio u totalnom mraku , tada je sazrela odluka ili napustiti ovaj svijet ili se pokusati vratiti u zivot, zivjeti ga onako kako jedino mogu po svom karakteru, prevagnulo je ovo drugo .iako je vise puta trebala pobjediti smrt, ipak pobjedio je zivot, i to mi sada nije krivo.

Ljudi sami biraju svoj put kroz jedini nam zivot, mnogi u mojim godinama mjere tlak, citaju nus pojave na ljekovima, mjere secer,
otkucaje srca i jedva cekaju jutro da sjednu u cekaonicu kod doktora jer ih nesto streca, neka se ne uvrijede oni koji to zaista moraju, jer ih bolest tjera na to.

Ne mislim na njih mislim na one koji u 50 god. misli da je sve stalo, njima je naravno stalo sve daleko ranije ali oni to ne shvacaju.
Mislim da takovi a, ima ih, misle da bas ja ne zivim onako kako oni misle da bi bilo primjereno mojim godinicama.
Ja sam takav , kakav jesam vjerujem da vise prolazim kod mladih nego onih gore tlakasa, cekaonicara. jerako zelis da ne ostaris
i ne postanes starac u tim godinama zivi pun zivot onaka kako ti se nudi i svoj svojoj punini,

Kako nitko nezna svoj sudnji dan , pa sto da svoje vrijeme trosim razmisljajuci o tome, ja to ne cinim, odem u soping centar i ako primjetim baren nekoliko lijepih zena tada znam da nisam bolestan, da sam zdrav ko dren.

Onog trena kada mi paznju ne privuce lijepa zena, lijepa slika, lijepa skluptura, lijepa priroda, dobra moda, kad ne pozelis nekud otputovati nesto novo dozivjeti, onog trena kada mi srce ne zakuca brze kada uhvatim pogled lijepe zene , tada budem sasvim sigurno znao da je doslo vrijeme da sam na kraju puta, i da vise nisam ziv zapravo da sam ziv ali mrtav u nutrini svoga bica.
zato mislim da me ne razumiju oni koji to tako ne dozivljavaju bili oni mladi ili malo mladi kao ja ha ha ha .

Naravno da ne obracam paznju na njihov pogled na zivot, ali moram priznati da me ponekad natjeraju da razmislim da mozda ne pretjerujem u svemu,aliiiiiiiiiiiiiiii , ako pokusam drugacije, vise necu biti to ja , necu biti sretan, zato to ne smatram grijehom svojim
mislim da je najveci grjeh kaka drugima dozvolis da sude i presude sto je grijeh, ono sto je za njih grijeh to je za mene spasenje
i zivot.










Post je objavljen 26.01.2008. u 19:08 sati.