Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lolekibolek2

Marketing

...I know everything changes for the cities and faces but I know how I feel about you...

He-yo ljudi!! Evo mene ponovo... heh. Sad će bit samo kratki post, jer mi se ne da previše pisat. U zadnje vrijeme sam jaaako lijena. Hehe. Pa na brzinu... Kod mene ima puno novosti, od prošlog posta, ali inče sve dosadno. U pon je bilo natjecanje iz hrvatskog, prošal sam na županijsko. U petak je bila matiša, to nisam prošla... hehehahaha. Bila sam na treninzima u pon, pet i sub. Izmučila nas je Ana, 50 sklekova!!!!!!!!!!!!!! Katastrofa. Nakon treninga sam se sam spustila u špagu, bez pol frke. Al brijem da sutra neću moć hodat.
U četvrtak sam išla do dm-a i srela sam Mateu i Ivu sa španjolskog. i Tak, sjele mi na klupu, na trgu tamo i pričamo. E ja sam tu večer crkla od smijeha. Matea nam je pričala da ima jednog glupana u razredu koji je opis svoje škole na engleskom skinuo s interneta, a na kraju je ispalo da to nije naša škola, već neki internat! Što je najbolje trebao je napisat koje jezike uče, a on napiso japanski, brazilski i francuski. Da idete u moju školu... umrli bi od smijeha. Hehe.
Ma ne znam kaj da vam više pričam, ošišala sam se. Još od kad... I... i... mislim da je to sve, ma ne da mi se mislit više. Ajd ode ja, stavit ću svoju novu sliku u box. Pussa bok!!


P.S. (ja maloprije napisala P.P. hahah) tko je sssdddaaa?? Nek se javi u komentarima, ak vidi ovo...


Post je objavljen 26.01.2008. u 15:47 sati.