Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

No Name najbolja grupa, Danijel najbolji kompozitor! :)

Hello!
Našla sam vremena za novi post..ma subota ujutro,kako ne bi bilo vremena!
Ufurala sam se sad nekako u školu. U početku mi je bilo koma ić,najrađe bi vrištala kad se sjetim koje predmete imam i kod moram gledat,al' sad je ok. Ali se još uvijek živi za vikende,hehe!
Jučer je bio Toši rođendan! Prvo što sam jučer rekla je bilo: Srećice moja,sretan ti rođendan! :) Baš mi nedostaje..nedostaje mi on kao pojava,njegove nove pjesme,novi spotovi.. Al' eto..takva je sudbina..
Neki dan sam se šokirala kad sam čula da je umro glumac Heath Ledger. I on je bio baš mlad,ali eto..opet sudbina.. RIP!!!!!!!!
Večeras idem van,baš mi se nekako ide! Iskreno se nadam da će ova subota biti puno,puno bolja od prošle dvije.
Sutra je Montenegro song. Gledat ću,možda bude No Name,ali čisto sumnjam jer će gost biti samo predstavnik Bjelorusije.
E sad nešto o Montefonu..

PREBROJANI GLASOVI SA PRISTIGLIH KUPONA ZA OVOGODIŠNJI MONTEFON

Publika glasala presuđuje žiri


Podgorica - Glasanje za ovogodišnji, sedmi po redu, Montefon, koji će biti održan u petako 8. februara juče je završeno. Tokom dva mjeseca, koliko je glasanje trajalo, na adresu Udruženja stiglo je mnoštvo kupona putem kojih je publika glasala za svoje favorite.
- Interesovanje je bilo veliko, stiglo je preko hiljadu i po kupona, koje prebrojavamo gotovo svakodnevno. Glasanje je završeno, tako da ćemo u narednih nekoliko dana još ostaviti prostora za one kupone koji su poslati poštom,a dobićemo i rezultate SMS glasanja. Ipak, nakon što prebrojimo glasove oformićemo i žiri sastavljen od novinara koji prate estradu, koji će ipak na kraju odlučii o pobjednicima u svih 11 kategorija - istakao je Bojan Bajramović, predsjednik Udruženja estradnih umjetnika.
U konkurenciji: pjevač godine najviše glasova dobio je Bojan Delić (209), a pored njega publika je glasala i za Stefana Filipovića (184), Bojana Marovića (121) i Stevana Faddyja (76), dok u konkurenciji za pjevačicu godine vodi Milena Vučić sa 167 glasova, a tu su još i Nina Žižić (106) i Anja Mašanović (64). "Litar neba" album je koji ima najviše glasova u istoimenoj kategoriji i to 149. Za grupu godin" najviše glasova dobio je "No Name" (171), a slijede ih "Grim" (129) i "Crveno i crno" (68).
Nina Žižić vodi u kategoriji spot godine za numeru "Strogo povjerljivo" sa 97 glasova. U istoj konkurenciji glasano je i za grupu "Grim" i numeru "Dina" (81), Milenu i "Luče" (69) i Andreu "Queen On The Night" (51). Za "Otkriće godine" Anja Mašanović prednjači 192 glasa, a u istoj konkurenciji su Ivan Čanović (164), Jelena Đorđević (159), Dado Đurović (123) i Iva Kostić (80).
Danijel Alibabić dobio je najviše glasova u konkurenciji za Kompozitora godine (93), Mirsad Serhatlić ima 77, Dejan Božović 61, a Slaven Knezović 48, dok u onoj za tekst Sanja Perić ima najviše, čak 112, Milan Perić 59, Momčilo Zeković 51, Kaja 44, a Alibabić 39.
Ni u konkurenciji za aranžera nije se puno toga promijenilo. I dalje je prvi Vladan Popović Pop (116), Marko Đurašević ima 99, Dejan Božović 71, prošlogodišnji dobitnik Miha Radonjić 65, a Senad Drešević 42.
U konkurenciji za hit godine stvari su postale jasnije, pa je na prvo mjesto izbio Bojan Delić sa pjesmom "Otvoreno" i 183 glasa. Milena Vučić za "Luče" ima 159, Nina za "Strogo povjerljivo" 111, a Anja za "Boje jutra" 78.
U konkureniciji "izvorna narodna-izvođač" i dalje na prvom mjestu Jadranka Barjaktarović (152), zatim Zdravko Đuranović (90) i "Prijatelji" (69).
- I ove godine imaćemo nahradu "Rođa Raičević" koja se dodjeljuje izvođaču od 12 do 17 godina, a biće dodijeljena Luki Đurćeviću. Takođe, Sergej Ćetković, kao što smo to ranije najavili, dobiće nagradu za najkompletniju muzičku ličnost - zaključio je Bajramović dodajući da će specilalan gost biti pobjednik FERAS-a - Saša Kovačević.


Pozz&velika pusaaaaaaaaa

Post je objavljen 26.01.2008. u 10:54 sati.