Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mytoxicemo

Marketing

Pozdrav ljudi. Napokon na blogu. Tjedan je bio crazy. Vitto je danas pošašavio (nista neobičnothumbupsmokinnut). I najvažnije: Nije bilo matiše NI njemačkoga!!!!!!!!!!!!!!!!!partysretanbeljzubocoolroflkisswinknutdeadeekpartysmokinthumbupwave
cereksmijehnjamifinomahludzujopjeva
Kako zakon. Mislim imali smo pet sati umjesto sedam. I to je bilo super. A onaj njemački nam je održala profa iz biologije.
I svi smo bili hepi. Da ste nas jučer vidjeli kada smo saznali da nemamo matišu! Osmaši su napravili sendvič (za slučaj da neznate ili stenutzujoto vam je kad se svi nabacaju jedan na drugoga haha) a ja sam trčala pobjednički krug po hodniku. Šteta kaj Tee nije bilo tamo. (nju ste upoznali na mom blogu (među komentarima) pa recimo da je vrlo čudna u nekim trenucima ali takva vam je Teica. Ovakva:nutroflwavelud) Ona je bila na natjecanju iz matiše. Valjda. Ili je markala. Kao što je obećala. Jednom. Nije važno. Zaključak: Današnji dan je bio zakon. Tj. Bio bi zakon da na zadnjem satu me nisu sve ''frendice'' (?!) napustile. NO dobro. Tako vam je to, svi te napuste. Ostaneš sam. Prijatelji odu. LJudi do kojih ti je stalo, umiru. Život je tako kratak. I tako zeznut. (...)
Ali dobro ja se uvijek štitim motom ˝Što te ne ubije ojača te˝. NO dobro. NIje važno. Ja sad idem na zwinky. Bok ljudofi.

Post je objavljen 25.01.2008. u 18:53 sati.