Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoranostric

Marketing

Promjena plana: Bit ću sutra na prosvjedu!

Slika lijevo: Martin Luther King, heroj i simbol nenasilne akcije. Izvor: myhero.com.

Nisam ranije napisao, a danas možete ćitati u raznim novinama i portalima, da je Vlasta Toth, supredsjednica Zelene liste (mi imamo dvoje su-predsjednika, muško i žensko, po načelu pariteta koji je u zelenim strankama uobičajen) u srijedu u svojem poštanskom sandučiću našla dopisnicu sa prijetećom porukom, upućenom njoj osobno, svim zelenima i Pravu na grad, te svima, koji dođu na prosvjed. Sadržaj pisma i komentar možete naći na portalu alertonline. Ovo je drugo takvo pismo - prvo je bilo prije dva mjeseca. Razlog za obje poruke je svakako i cjelokupno djelovanje stranke, kao i Vlaste Toth osobno, kao vijećnice u Vijeću četvrti - neke možete pretpostaviti iz ovog priopćenja.

Večinom su takve prijetnje isprazne - ali ponekad i nisu. Policija je obećala posebne mjere opreza u osiguranju sutrašnjeg prosvjeda.

Desno: autor ovog bloga govori na tribini o vjerskim slobodama u središnjici SDP-a, u četvrtak 24. siječnja. Ne vjerujte slici, izobličuje! U stvarnosti sam mršaviji! fino

Ovo me je nagnalo na promjenu nekih planova za sutra. Trebao sam ići na stranački seminar van grada, ali ću to odgoditi, a isto tako i 6-7 drugih članova vodstva stranke. Tako ćemo u 11 doći u Varšavsku. Nosit ćemo naše zelene majice sa žutim znakom suncokreta i napisom, tako da nas se vidi. Zaključili smo da je to potrebno, da ne bi ispalo da smo se uplašili. Kada skup završi, krenut ćemo za partijskim obavezama.

Dakle - vidim se, nadam se, bar s nekima od vas! thumbup

Post je objavljen 25.01.2008. u 16:31 sati.