Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lud0dljubavi

Marketing

Uvijek i zauvijek

tea - tea je bio nesto posebno. takvu zelju za biti s nekm jos nisam dozivio ... to je bilo nesto preludo. ja se u zivotu nisam osjesao tako zeljan necijeg tijela.... ja sam ustvari uvijek zelio samo njezino tijelo ... neznam ja sto je to ustvari bilo ali u to vrijeme sam bio siguran da je bila ljubav... jedna ljubav koja me ja zadrzavala da ju razocaram ... zadrzavala da ju iznevjerim... u to vrijeme ja sam bio neko drugi... to nisam bio ja.. to je bio jedni ludo zaljubljeni djecak koji je mogao sve. mogao sam u tom trenutku ali ipak nisam ... jednostavno sam bio dobar i nisam htio nista sto nema veze sa samom vezom...ja sam jednostavno htio biti s njom.

linda-- linda je bilo nesto veoma privacno ... ne toliko izvana koliko iznutra... neznam zasto ali to je tako bilo. bio sam premlad za takvo nesto ali ja sam tu curu volio koliko je meni u tom trenutku bilo ljubavi na raspolaganju. ta cura mi je u trenutku odlucnosti bila smijesna i u tm samom trenutku ja sam dudtao i sve je to nestalo..

tea- uf.... opet je pocela teomanija... pokrenulo se sve ispocetka i neznam ko je to poceo ali znam da je moglo bit svega ali... opet ja nisam htio... htio sam ljubav makar u to vrijeme nije bila moguca ja sam ju ipak htio vise nego bilo sta... naravno da ju nisam dobio..... ili tocnije nisam ju dao i to je ponovno puklo.

marija- marija je bila nesto nevjerovatno.. ta cura je .. bila jednostavno ogroman trofej. bio je tulum za ovu godinu i ja i moji najbolji frendovi u to vrijeme smo bili ludi za njom ali ipak ona je izabrala mene i to mi je bio nevjerovatan poticaj i polet. zbog te cure ja sam letio visoko ali sam i sletio jako nisko.

danijela- danijela je bila cura koja je lagala cijelo vrijeme,,, ja nisam znao sto je to laganje,,, ja sam znao jedino da nisam nikad znao lagati curu koju volim i nemogu to jos uvijek...ona je to znala predobro... to je zapravo bila prva cura koju sam ja volio ... sad..... ta ljubav u to vrijeme nije bila ljubav nego nesto drugo ali to sad nije bitno....

danijela- danijela je jedna cura s kojom sam probao a li nije islo.... jebiga

?????- sad.... kako se zovu sve te cure koje sam ja volio i za koe nisam znao kako se zovu. to je bila takodjer ljubav ali ta ljubav to je bilo vise budjenje ... znate vec koga ... u prijevodu cure su bile predobre a ja sam bio zeljan.

jelena- jelena je nesto posebno... najposebije od svega ovoga. ona je moja trenutacno jedina ljubav i toga se nemogu odrec. prejaka je za mene. ta cura mi je nesto preposebno i uvijek ce ostat takva ma sto se god dogodilo.... ja nju previse volim da bi nas nesto rastavilo.... ta sila je jednostavno prejaka... .... jooooooj... jelenica falis mi vec sad ... i svake sekunde sve vise i vise i tako mi je drago da trajemo sve ovo vrijeme... .............................. et............ ona je moja lubav....

kad bi me pitali koja je bila najdragocijenija to bi bila jelena... kad bi me pitaii koja bi bila najposebnija to bi opet bila jele.... joj ljudi moji meni je ovog trenutka ona sve dobro sto se dogadja oko mene...

jelena... volim te cool

Post je objavljen 25.01.2008. u 01:32 sati.