Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malenazvijezdica

Marketing

"Paznja je vazna"

Moto jednog multimedijalnog diva. Neosnovan moto, naravno. Nabijem vas ja u ..... (steta sto sam dovoljno pristojna da ne napisem rijec).
T com.
Dakle, njihov sam korisnik godinu i pol dana, i njihove malene gr(j)eske smatrala sam necim sto se normalno mora dogadati i nisam tome pridavala paznju niti se ljutila oko toga.
Prosli cetvrtak zelim se ja spojiti na net i neide, neide. Zovem famozni 0800 9000. Jave se oni i otkriju mi dug od 8. mj. Kazu, platite uplatnicu i onda nam ju faksirajte. U Zagreb, naravno.
Psujem tatu, ipak on placa racune. On zbunjen, trazi uplatnice. I imamo mi doma lijepo placenu uplatnicu za 8. mj (kao i sve ostale uplatnice).
U petak ode u T com podruznicu i faksiraju oni tu uplatnicu u Zg.
Obecavaju spajanje jos taj dan. Subota navecer, nista. Dobro, mislim, moraju i ti ljudi ici van i ne obazirem se.
Nedjelja popodne, zovem ih opet i kazu da ce me spojiti do ponedjeljka, jer su kao sada na vikendu pa ne mogu. Oke, ako si na vikendu kako mi se javljas? I ne radi li sluzba za korisnike 0-24 7 dana u tjednu?
Ponedjeljak nista. Utorak, zovem ih opet i prica mi covjek tamo da imamo dug od 12. mjeseca isto?!!! Ja ono, nemamo mi nikakav dug, zasto se to ne pokazuje gospodi u nasoj t com podruznici?
Srijeda, svi doma ljuti po redu, meni treba net, jedna o-visnica, oni ne spajaju. I kaze tata: Ja idem sutra tamo, ako te ne spoje sutra, otkazujem i kucni telefon (i onak svi imamo mobitele, ne znam cemu to sluzi uopce), i kupujem homebox. Ja hepi.
Cetvrtak tj danas. Vratim se iz skole i kaze tata da je zena iz Osijeka zvala da se isprica zbog njihove pogreske i neka idem vidjet jesam li online da ju nazove.
Odem, spojim se. I sretna.
No ostaje sjecanje na vasu pogresku i pokusajte biti malo strucniji.
(sad se oni sigurno stidljivo povlace u sebe ko petogodisnje curice kad ih neki decko zeza).



Post je objavljen 24.01.2008. u 18:05 sati.