Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sprdamte

Marketing

Fashion Guru




Milorad Banović... Boris Banović... Fashion Guru... ili jednostavno Zguza Miloprimić!!
Ženska ga je dovoljno sprdala... al mi moramo još malo....
Ovaj tip zna komentirat druge.... njega nitko ne koma pa ćemo mi... čudim se što nije snimio pornić s Hrvojem, baš si nekako pašu..
Baš zanimljivo kako Zguza Miloprimić ima samo 5 min u Red Carpetu (i to je previše jer takav pederluk ne zaslužuje bit u eteru)
Najvjerojatnije postoje 1 ili 2 pornića u kojem glavne uloge igraju: Hrvoje (onaj iz BB-a), Zguza Miloprimić (GURU) i kamera.... najvjerojatnije izgleda ko Severinin al ima par kurčeva više...
Ma mrš, pederu, goni se s mog ekrana, televizija je za zajebanciju, a ne za širenje pederskih sklonosti, kako je već rečeno, on i njegova vrsta su jedini "muškarčine" koji ga vole primit zguza...

DALI ZNATE DA FASHION GURU NEMA CURU (kao da ju je ikada imao)... TRAŽI DEČKA, visokog oko 2 metra i 10 centimetara da bi ga mogo primit zguza u stoječem položaju, crnog, s manjim usnama i ustima, pošto mu je kurac mali da mu ga ovaj može popušit kako treba (da ne leti sve uokolo), s plavim očima (da vidi svoj odraz u njima), velikim nosom (da ne hrče puno kad brzo zaspu nakon... bljak, znate več čega), sa spojenim obrvama (da mu ih on moze počupat).... to je sve od opisa,jer dragi čitatelji, ima previše pedreluka da bi ja to opisivao!
Pizda mu materina pederska, jebem mu sestru plavokosu, marš s televizije, pičko jedna usrana...

Ovaj post nije jako smiješan, tragičan je, u ovoj državi je sve vise "Zguzova Miloprimića", njegova vrsta se širi... to treba spriječit, DOK NIJE PREKASNO!!!!!!!





Post je objavljen 24.01.2008. u 14:54 sati.