Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelino

Marketing

Live At The Virgin Megastore, Sunset Strip

Evo nije me bilo duze pa...

Prije par dana zatvorili su mi moj Virgin Megastore na Sunset Blvd-u, sto je definitivan poraz glazbene industrije, jel prije samo godinu dana zatvorili su sve Tower Recordse. Sada nam ne preostaje nego da kupujemo u used cd storovima ili na iTunes.
Svi koji me znaju, znaju koliko sam volio raditi tamo, koga sam sve vidio i kakvih prica sam se naslusao u tih 2 godine. Wow. Definitivno jedan od najboljih poslova sto sam ikada do sada imao. Sigurno vise, znacajnije i jace od samo College joba.
Nova vremena, nova era, web 2.0, pirate bay...
Jednoga dana pricati cu dijeci kako sam radio u record store-u, a oni ce se cuditi da li je to moguce, vjerovatno ce misliti kako je to najgluplja ideja ikada, zamisli, voziti se 20 minuta do shopa da bi poslusao najnovije izdanje prije no sto ga kupis? To je sto kao sto se mi cudimo trgovinama koje popravljaju "bijelu tehniku", telefone ili tako. Definitivno kraj ere...ne postoji tower, jedan manje Virgin...nisu mogli placati rentu vise?? Kada su zatvorili Tower na Sunsetu (koji je pokraj mog Virgina bio jedan on najpoznatijih Storeova u Americi) na znaku ispred, na kojemu je obicno bila lista nadolazecih releasova, pisalo je "It's the End of The World as We Know it"...

And I don't feel fine, Pozdrav, B
Love You 8000 Sunset...

Post je objavljen 24.01.2008. u 02:48 sati.