Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tempovelegrada

Marketing

Žena- kurva, dama, svetica ili 3/1?

Žena je nešto izuzetno, nešto blistavo, nešto uzvišeno. Ona je dražesna, izluđuje, smiruje, žena je otrov i lijek, žena je čista i nevina kao sjajno sunašce na nebu, žena je mračna kao olujni oblaci u noći....

Takve žene se traže (čudno), zbog žena su se ratovi vodili, gradove razvaljivali. Mrzite nas i volite... Žena je zima i ljeto, teret nepotrebni i vaše oslobođenje. Živimo u svijetu koji nam stalno govori i sugestira "vruće" djevojke koje pokazuju svoje draži na duplericama, TV, časopisima, plakatima, one su uspješne, one su sexy, budi i ti takva, ali što je to? Ja sam mršava, 54 kg, preko metar i 60 sam, imam celulitu, što sam ja? Kurva- neee, dama- neee, svetica- neee ili sve zajedno? Većina će se možda i naljutiti i neće se složiti sa mnom, ali teoretski gledajući žena može biti 3/1.


Žena kurva- Puši kurac kad on izrazi želju, kupuje si sexy crveno donje rublje makar više voli bijelo, kuha kavu idiotu od šefa svako jutro i za bonus na plaći oblači dekolte, u krevetu je nimfomanka. Ženu kao kurvu ne vole, osim možda druge žene kurve. S njima odlazi na kavu i nadmeće se koja je veća kurva. Cijela priča joj je zabavna dok ne naleti na lošeg jebača, popizdi i da mu nogu. Kurva mora biti pametna, jer kako bi "držala" 3 frajera odjednom, bez da ijedan sazna za ostalu dvojicu. Žene kao kurve u nama, definitivno svaka žena, pa bar za muža u krevetu. Ja osobno ih cijenim. Jesam, kurva sam, idemo dalje!

Žena dama- Samosvjesna žena koja cijeni prvenstveno sebe i ima svoj "nivo" i nije joj potrebno dokazivati se i pretvarati da je nešto što nije, nije vezana uz društveni ni uz imovinski status, a najmanje od svega za fizički izgled, lijepo ponašanje i maniri su dio opreme jedne dame. Tko je dama a, tko nije? Bogato udana, koja na silu pokušava uči u "visoko društvo" i koja kreštanjem i prenemaganjem i često glasno u visokim tonovima pokušava privući pažnju na svoju novu kolekciju preplaćene imitacije obuće i odjeće ili npr. osoba koja nije u stanju voditi razgovor ili diskusiju bez da napada sugovornika ili da vječno kontrira, samo zato da bi bila različita. Dama sam jeeee čovjeće! Dama hehe!

Žena svetica E, a što se tiče svetice pa ima i toga u svakoj, samo što mali broj žena budi tu sveticu u sebi. Jer svako u nama ima i dobrotu i milost i pokvarenost i lažljivost i poštenje i iskrenost ali mi smo ti koji odlučimo sta ćemo pustiti na površinu, što ce zavladati nama. Jer nitko nije toliko pokvaren da ne može postati dobar, nitko nije toliko iskren da njime ne može zavladati laž. A zašto sam svetica? Pa zato jer sam sve to što sam navela. Ali i dalje sam svoja. I znam što hoću i što želim. Znam se nositi sama sa sobom. To je valjda najteže od svega. I znam da jesam kurva, dama i svetica. Jer na kraju, i ja sam samo žena.


"Kurve su svetice, a svetice su kurve, dame su kurve a kurve su dame."


"Kurva u krevetu, svetica u obitelji i dama u društvu."

A kad pogledate iz nekog drugog kuta žene su stvarno kurve, dame i svetice zar ne?


Post je objavljen 23.01.2008. u 23:17 sati.