Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lanivea

Marketing

Princ iz snova

PhotobucketSvaka djevojčica je u nekom trenutku maštala o nekom princu, nije li tako? Moji idoli kad sam imala 5 godina bili su Marko Polo i princ Valliant. Marko Polo bio je moja tajna ljubav, zgodan i snalažljiv, uvijek u nekoj avanturi, a princ Valliant je baš u nekoj seriji bio prikazan kao plav, dugokos i neodoljiv. U svakom slučaju, moj Princ je bio visok, lijep i plav i imao je bijelog konja....

No s vremenom se ukusi profiliraju, zar ne, tako da do danas moj Princ ima malo podužu listu kvaliteta, izraženu u slovima i brojkama :). Visok bar 185 cm, lijepih širokih ramena, ravnog trbuha sa onim crtama sa strane :), lijepog lica, tamne kose, plavih očiju, lijepih zubiju, dugačkih prstiju, dobrih gena reklo bi se...mogu ja ovako unedogled a tek sam na fizičkim karakteristikama.... na ovom mjestu svi koji poznaju i jednog mog (bivšeg) dečka već umiru od smijeha! Iz jednostavnog razloga što niti jedan dečko s kojim sam u životu hodala naravno nema sve ove kvalitete na broju.

E a zašto je to tako?
Iz jednostavnog razloga: ja to ne bih mogla podnijeti! Da mi danas ušeta tip takvog opisa i kaže: "Bok, ja sam .....(Valliant?? koje je uopće dobro ime za Mr. Princa?)", ja bih se sva zblesirala i ne bih više znala kako se uopće zovem. Ko kompjuteri kad se smrznu i čuješ samo neki čudni zvuk i vidiš ravnu crtu...e tako otprilike... On bi pitao: "Jesi li za kavu?", a ja bi zurila u njega zblenutim pogledom i tko zna što promumljala... Tada bi Princ pomislio da sam jadna retardirana, i otišao dalje tražiti neku pametniju... A pošto ne izgledam kao recimo Monica Belucci, ne bi čak niti mogao ostati kraj mene da mu budem lijepa i glupa. I tako bi završio susret sa Princom mojih snova.

Zato više ne čekam svog Princa. Ne bih od njega imala nikakve koristi takva zblesirana. Naravno to je jedini razlog :)
Inače, moja teta ga je čekala i ostala vječno sama. Niti jedan nije bio dovoljno dobar (dovoljno princast?) pa je onda ostala i bez onih što su bili manje princasti. Imam i neke prijateljice koje su već na tom putu. E načekat ćete se, dame moje.

Bitno je shvatiti da je karakter ono što čini pravog princa i ako svakoga dana možeš uz njega mirno zaspati i ujutro se probuditi, a još ako vam i kavu složi, to je zapravo onaj princ iz bajke.



Post je objavljen 23.01.2008. u 19:31 sati.