Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antonioismyname

Marketing

Natječaj zatvoren!

Nakon dvodnevnog pregledavanja prijava natječaja i odabira kandidata za uži krug - natječaj je zatvoren. Tko je stig'o, stig'o. I nema one stare turske više sreće drugi put. Ovo vam je bila prilika života. Kako bi sve bilo regularno i transparentno sazvana je tročlana komisija koju čine svi, ali svi, muški posjetitelji bloga. I naravno ja, kao predsjednik komisije.

Komisija je neumorno uspoređivala vrline i mane svih 1567 kandidata. Vjerujte mi na riječ, nitko prijavljen nije ostao zakinut.

Među ženskim kandidatima pristigle su i tri pijave muških, koje su jednoglasno (3 protiv) odbijene i kandidati su diskfalificirani. Permanentno. Isto kao i 7 ženskih koje su poslale svoje fotografije eksplicitnog sadržaja, što je pod veliki upitnik dovelo moral istih.

Upitna je i kandidatura djevojke iz Zaboka (podaci poznati komisiji) koja na fotografiji obnažena mijenja termostat na bojleru. Glasovanjem komisije, (2 za, 1 protiv) i ona je ušla u uži izbor jer je neupitno da fotografija vjerno pokazuje jednu od sposobnosti koja je u natječaju bila markirana kao obavezna.

Jučer nam se obratio Mihael i ponudio bezobraznu svotu da natječaj namjestimo. Pristali smo jer nas je uvjerio - tako se to kod nas radi.

Post je objavljen 23.01.2008. u 19:23 sati.