Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/musicispowerinme

Marketing

NOVI POST......NOVI DOGAĐAJI......

eyy!!!!ljudi evo mene!!!napokon!!hehe!!sretansretan
samo da znate još uvijek nisam smislila o čemu da napišem novi post pa još uvijek smišljam!!!joooj!!!
a možda slijedeći put budem napisala nešto o čemu se da pričati!!!
samo da vam kažem......našla sam i ja svoju sreću........tj.drugu polovicu!!!
al o tome nećemo pričati!!!dogodilo se brzo i neočekivano kao što mi je to jedna moja prijateljica rekla!!!doći će kad ga najmanje očekuješ!!!
ahhh......došla je al ne skroz ak me kužite!!
u školi nema ničeg novog!!nismo nikakve ocjene do sada dobivali nego su nam samo metali novo i novo i opet će nam se sve nagomilati!!!
jooj!!!ubi mee!!!
još uvijek razmišljam kud ću!!
ekonomska(daruvar....tamo će većina mojih poznanika ići)ili komercijalna u požegi(tamo gdje skoro nitko neće ić al možd bude).
htijel bi komercijalnu u požegi al tamo nema nikoga od mojih poznanika!!
jooooj!!komercijalna mi je bolja od ekonomske!!ne treba mi toliko matematike ko u ekonomskoj!!
ako možete, moolim vass, pomognite mi u ovoj odluci!!!
ostavite mi u komentaru šta vi mislite šta bi mogla upisati!!!

vidim da ovaj post nema smisla......same gluposti!!
ee daa!!!
mogla bi ja malo o svojim prijateljima!!!
ima ih mnogo pa evo nešto malo o nekima!!!
unaprijed, ako sam nekog izostavila ubite mee(šala).prijateljice sam navela u boxu s desne strane pa odite pogledati ak već niste!!
ovo su neki prijatelji:

Andry:
ma....nema šta.....uvijek svima digne raspoloženje svojim izjavama....
u školi najbolje zna iživcirati nastavnike a posebno nastavnicu iz matematike....njemu je najbolji predmet matematika a ima same kebere i opomene!!ahh.....kad je voli živcirati!!
a mi padamo od smijeha kako to izgleda!!!
to trebate vidjeti!!!inače andry je super i nema štaa!!!u linkovima je blog od njega i još jednog prijatelja vlade pa odite ga pogledati i morate im ostaviti koji komentar!!!hehe!!objavit ću vam njegovu sliku na kraju ovog posta!!haha!!pozzzz andriyu!!!

Vlado:
nije loš on samo treba malo poraditi na svom ponašanju u nekim situacijama!!inače je on dobar prijatelj ma sve 5...pleše break dance, voli slušati hip-hop, techno, sad u zadnje vrijeme i metal...neam pojma zašt...al dobro to je njegov izbor.....voli zajebavati na sve strane(to vrijedi i za andriya), voli bicikle....najviše na svijetu voli svoju baku....haha...ne pitajte zašt!!inače što se kod njega može istaknuti je to što previše brblja o svim događajima koje je doživio....vjerujte mi....zanimljivi su!!aa dobro, to je sve što se može reć o vladi...hehe...eee sad će me ubit kad objavim sliku jednu tj.dvije!!hehe!!ima blog s andriyem koji je u linkovima pa svratite

Matej P.
aa matej!!on je super prijatelj, nema šta!!dobar je, samo je previše opsjednut Lanom Jurčević...al dobro, njegov izbor...voli pjevati,plesati i to sa svojom najboljom prijateljicom Evom(opisana u boxu među prijateljicama.....)..u školi je vrlo dobar učenik čak mu malo fali do 5..al bit će bolje...kao i kod mene..sl.situacija...on nije takav da je u stanju nekoga povrijediti ikako...sluša tak pop domaće...neš strano...i tako...sve u svemu on je dobar,nema šta....

Tomislav Ž.(Kac)
neko vrijeme sam ga zvala čiči pa mu je dopizdilo....ne zovem ga više tako jer mi je tako rekao...al dobro!!on je super samo zna se previše oko nebitnih stbari naljutiti....preburno reagira ne neke stvari i to mu je mana...inače svima da...nije škrt.....u budućnosti je rekao da će postati vatrogasac pa će nas spašavati!!!hehe!!on je dobar i super prijatelj..

Matej G:
ma......o njemu se da pričati.....prekomplicirano ga je objasniti......ja i on kad smo bili manji od vrtića smo se tukli....stalno smo se tukli pa se svađali...i to je tak prestalo u 7.razredu.....nije škrt..inače sve da...dobar prijatelj...zna izmišljati neke stvari i zna te dobro naživcirati....ma...on je luđak.....to je sve o njemu!!

i na kraju ovog opisivanja je došao na redu Šegy koji je otišao živjet u Austriju!!
da, svima nedostaje...nadamo se da će se ubrzo vratiti....on je inače lud čovjek, smiješan i dobar prijatelj....upoznala sam ga u 4.razredu...kad je došao tu!!ma...šegy ko šegy....trebalo nam je da se oprostimo od njega 3 dana....aa to je sve...

e sad.....u zadnje vrijeme sam upoznala još neke prijatelje al ne dovoljno:
ovaj put ću ih samo nabrojat...a to su:
Boss,Jura,Stefan,Laki-njega malo duže poznajem.....i tako....

to je sve od mene za ovaj put.....drugi put nadam se da ću neš smislit....jooj ludlud
aj ja vas do slijedećeg puta pozdravljam.....
e daa ...NOVA OBAVIJEST....nema posta dok ne dobijem barem 65 komentara....do ponedeljka imate rok trajanja...haha zubozubosretan
oke...idem jaaa....aj pozzzam vas sveee sveee sveee......kisskisswavewave

ovo su anry i vlado:

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


ovo je Kac:

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 23.01.2008. u 14:06 sati.