Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/majabaka

Marketing

ODKAČENI I OSUDE

Odkačeni I osude
Odem ja sinoč na svoj blog da ljudima lijepo novu godinu čestitam i samo što sam postavila čestitke kad vidin stiže jedan bloger i čestita i meni. Čudim se ja , otkud ovaj pa na moj blog nitko ne dolazi nikada, a sad odma dođe. Gledam kad tamo dva dana prije ima još tri poruke. I na jednoj piše kao bravo bako-potpis sočković. Pa dobro dakle, neka je on i slučajno vidio i dobro da i jeste da i ja o njemu ponešto pišem. Ma pišem ja o njemu možda malo i mlogo. Pisala sam i Sanaderu dobila i odgovor. Pisala i ministarstvima ti već nisam dobila odgovor, pogotovo ne od onih koji su pod njegovom političkom ingerencijom. Napr. Ministarstvo zaštite i okoliša, pa ministarstvo energetike i privrede pogotovo odjel za rudarstvo, ali eto bar sam svojim pisanjem usporila neke njegove apetite i aktivnosti kad ke domin i koncesija u pitanju. No tragom tih poruka dođem jutros na SB ONLINE. I šta vidim Postala baka preko noči medijska ličnost. Pa ne možem ja bez afera i medija eto ni da s4e igram ni da učim ni da surfam ko svaka druga pametna budala.
Hvala Vam lijepi moji na posjeti i pohvalama mom blogu. Hvala Vam i na tome što mi se smijete što svašta ne znam. Ali da ne znam i to malo koliko znam nebi bilo šanse da se na mome blogu niti na SB onlineu sretnemo.
Znam ja nešto možda drugo više od Vas no nije moje djeco da vas učim. Život je i tako toliko grub, sam će Vas podučiti. Ja Vam samo mogu reći radujte se djeco, radujte se ljudi, radujte se narodi..... kad čujete glas. To znači da još netko nešto ima i šta a i kome reći. I to me raduje.
A što se tiče daljnjih aktivnosti na blogu i net-u ne mogu obečati da ću nešto mnogo više i bolje naučiti. Bilo bi ljepše da ja sad pa znam napraviti prekokrasne stranice , ali nikada nisam držala do oblika i forme.Bitno mi je da se razumemo. I da naše poruke , osmjesi, pa i brige i problemi stižu do nekoga tko ima i vida i sluha i razumijevanja za ono i onoliko koliko znamo i zjamo.
Mene i tako svi znaju da sam otkačena iako meni nije jasno zašto me tako sude. Zašto je otkačeno da baba vozi kabriolet pežo 206 , a nije da vozi golfa napr.Zašto je otkačeno da ima dva boksera , a nije da ima pudlicu i macicu.Zašto je otkačeno da baba ima blog. Jesu l vas tako babe naučile, ili vi to nekako tako očete da babe ukalupite u nekake šeme i dileme, fore i fazone i onda babe otafrknu preko reda, ili žive i žive i ne sjete se kad je vrijeme da otafrknu. A da bar sve babe ostave stan, ako ne djeci barem unucima. Ne take dugožive nemaju šta ostaviti, a one otkačene pročerdaju, j...im mater, kad su otkačene. I vi eto sami morate opet kao što su i one nekada morale sve isponova. Ko da ništa bilo nije vrtiti će se zemlja ko i prije.



http://www.slav-brod.com/






Post je objavljen 23.01.2007. u 13:50 sati.