Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sveuziminovo

Marketing

NEMA VIŠE NAŠE UGLY BETTY?

NEDAJ SE, NINA
Nagađanja o završetku serije Ne daj se, Nina s 1. sezonom izazvala je informacija da je RTL-ovom partneru Fox televiziji Srbija projekt preskup. RTL tvrdi da odluka o tome tek slijedi.

Hoće li s prvom sezonom serije Ne daj se, Nina za hrvatske gledatelje završiti i cijela serija, pitanje je koje su ovih dana, nakon mnogobrojnih šuškanja, postavili hrvatski mediji. Nagađanja je izazvala informacija da je Fox televizija, inače RTL-ov koprodukcijski partner, odlučila zbog velikih troškova "zavrnuti slavinu".

Naime, prema pisanju Jutarnjeg lista, i glumci serije su nakon završenog snimanja 52 epizode potpisali ugovore u kojima stoji da se snimanje privremeno prekida, pa je to dolilo vatru na već postavljene pretpostavke.

RTL također ne opovrgava šuškanja, a u svom kratkom priopćenju navodi da je serija postigla izvrsne rezultate, ali da će o nastavku snimanja tek odlučiti.

"Serija je postigla izvrsne rezultate, za koje je zaslužan cijeli tim koji je u zadnjih nekoliko mjeseci naporno radio kako bi serija zadovoljila visoke produkcijske standarde. I dok je tim na zasluženom odmoru, RTL Televizija će donijeti odluku o produkciji 2. sezone, u skladu s postignutim dogovorima s koprodukcijskim partnerima iz BiH i Srbije", stoji u priopćenju RTL-a.

Post je objavljen 23.01.2008. u 13:14 sati.