Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Idi u sabor

Dugo ništa nisam napisao,a imam u planu i izradi veliki post o Božiću,snijegu i Novoj godini u Čačincima.

No, sinoćnja utakmica me ponukala da napišem par riječi nevezanih uz Čačince.
Riječ je o rukometu.

Poderali nas Danci. I nema veze, nije nam to prvi a ni zadnji poraz. Jest da boli 10 razlike,ali eto, moralo se i nama dogoditi.

Ono što mene živcira,ono što meni farba još ovo malo kose u bijelo, ono što budi čir u mom želučiću,ono što mi neda spavat i izvlači najgore psovke iz mene je LINO ČERVAR!

Stvarno je kreten. Idi čovječe u sbor, sjedi tamo i ništa nediraj. Da nebi nešto potrgao.

Nakon prvog poluvremena počnem ja divljat po sobi i psovat Lini sve po spisku a žena me ladno upita :"A kako to da je dosad valjao a sad ti odjednom nevalja?"

Ma nije on,draga moja, nikad valjao, samo mazili ga malo i rezultati i genijalnost naših igrača.

Naša se taktika svodi na to da se naša tri vanjska igrača dva-tri puta dodaju pa neka onda jedan porba pucati ili će genijalac Balić pronaći neko nevjoravatno proigravanje za ong debila na crti.

A krila? Oni su tamo samo da popune broj. Da nas ima sedam u polju. Mali Horvat igra odlično,a mi nemožemo odigrat jedno prebrojavanje i stvorit višak na tom jebenom krilu.

Jučer u prvom poluvremenu mi imamo dva gola s krila,dva gola Horvata od kojih je jedan iz kontre!!!!!

A Danci? Mislimda su nam s krila zabili 7 komada u prvom poluvremenu. I ne samo to. Stvarali su višak i na vanjskim pozicijama i neometano pucali po golu. Pa ti majstore obrani. Nebi obranio ni Tonči Peribonio u najboljim danima a kamoli izvjesni Vjenceslav Somić (za kojeg btw mislim da imamo i boljih golmana).

Trenerova zadaća je pripremiti ekipu, uigrat akcije za različite vrste obrana, uigrat razne kombinacije u obrani, trenerova je zadaće reči igračima "Sad probajte odigrat onu akciju što smo uvježbali na treningu" a ne reči "igrajte, jebemu mater"!

E pa Červaru, nejde svaki dan ni Baliću ni Metličiću ni lackoviću (njemu doduše nejde uopće,al šta je tu je). Ti si najveći krivac što ova reprezentacija nema više medalja sa velikih natjecanja,ti si najveći krivac za minus 10 od Danaca.

Idi čovječe u sabor,sjedi i čekaj penziju kad te već plaćamo za to!

Tako,sad mi je lakše.

Jel još netko od vas skužio da krele nije uigrai nijednu napadačku akciju? Tako mogu i ja vodit reprezentaciju. Dođem tamo i kažem: "Vas sedam igra danas,vi ostali ste na klupi, ti golmane idi na gol i probaj nešto obraniti a vi probajte zabit koji gol tamo onom drugom golmanu. E da, i pomozite malo u obrani da baš nepucaju po našem golu kad god se sjete!"

E to nije rukomet.To je idiotizam. Lino ima sreće što imamo genijalce u ekipi, genijalce koji će po potrebi izvući nekog asa iz rukava,genijalce koji će odigrati neku akciju jer su nekad davno igrali skupa u Metkoviću ili Beadelu,genijalce koji izazivaju respekt kod većine suparnika. Imamo jaku reprezentaciju, a sa normalnim izbornikom se nebi imali koga bojati. Ovako oni sad zebu oće li nam se poklopiti neki rezultat, ma kakvo poklapljanje,ajmo poderat Norvežane i idemo dalje!

Pozdrav!

Post je objavljen 23.01.2008. u 12:42 sati.