Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludozaljubljenecure

Marketing

*Moj mali je opasan,kada krene u grad..(L)*

Hello:)
evo i mene ( Petra je)...heheh:P napokon i nas novi post..da,da...a imamo savrseno opravdanje zasto nismo pisale..(lool).. Ja sam bila puna virusa,a onda mi je brat reinstaliro windovse,pa je sad opet sve ok* a Mihe je morala ic u muzicku,vjezbat nes za lidrano i prosla je..:D belj hehe..
Kako ste nam vi?:)
Nas dvije suuper:D hah* Kod nas svasta:)
Ljubav- sve za 5:D saznali smo da se Mihe pali na glazbenike*hahahha..Bravo Mariela:P:P
a nasa Mariela se pali na slikare..sve bolje od boljega..smokin da,daa..
A ja jucer prvi put u godinu dana dobilA 5 iz *MATEMATIKE*..Nitko ne moze vjerovat,kao ni ja..a pola ih je i zapisalo datum..loolcek..dead Ali to je 5 iz domaceg,iako i to nije lako za radit u ove koze..A kazem ja ovim iz razreda preko odmorA: joj,nemogu vjerovat dobila sam 5 iz Matematike..a ovi svi: a daaj, od koga si prepisala..Kazem ja: od nikoga,ali fkt..prvi put ove godine sama sam doma cijeli domaci napisala.. ovi svi u isto vrijeme: TI???SAMA?STAA? hahha..a bilo je smijeha..
A onda poslije skole sam isla na step...Tamo je bilo drama :D Kad sam isla na step,srela sam Almu,pa smo isle skupa,pa kako je bila Orlanda s nama, Alma je sebi prebacivala neke slike na mob i nikome se nije dalo ic na step, tako da smo pola sata isle do tamo i pricalezujo i onda Sona poludila kako svi kasne..lool..Pa smo tamo plesale..i na kraju se slikavale smijeh Prebacit cu slike kad stignem na komp,pa cu ih onda stavit..smijehyes

Idem pomalo..:D samo mali pozdravi:
Mimee, Mihe, Jovicka, Buky, Gogi,Dea, Zizi, Andrea i jedna i druga, Matea, i sve zenske iz razreda:))

ZA BEKAVCA: Daj, ne budi pic***a reci tko si..ako vec imas tu nesto govorit..i daj, pogledaj sebe ko god da jesi..Jer od bekavaca imaju dvije normalne osobe u cijelom razredu,tako da..

Pusaa svima:)
Love yaa*
P.S. Komajte naam:))


Post je objavljen 23.01.2008. u 09:19 sati.