Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kraljica-suza

Marketing

Hvala vam za sve...

Padala sam u ponore od samog pocetka..oduvijek sam bila ta koja je izigrana, ponizena, prevarena..
Oduvijek sam im bila samo marioneta sa kojom su radili sta zele..Mogu reci da jos niti jednom nisam bila sretna u ''ljubavi''..uvijek je tu bio kraj i prije pocetka..Bila sam naivna, premlada, mislila sam da se stvari mogu promijeniti..vjerovala u nesto nemoguce..Vjerovala sam u bolje sutra..a to sutra mi nije nista lijepo donijelo, ostale su samo duboko zarezane posljedice, one prave, one bolne..
Posljedice su te zbog kojih sam ja sad ovakva kakva jesam..Nisam ja svojom voljom postala ovo, oni su tome pridonjeli, oni su ti koji su godinama gradili jedan dio mene..
Za mene nikad nije vrijedilo ono ''Na greskama se uci''..Ne,ja sam uvijek isponova prolazila kroz isto..Iste sam si greske radila, samo na svoju stetu..
Sad je ono bolno nestalo, vise nema takvih osjecaja..ali oziljci su jos tu..
Hvala vam sto sam postala nesigurna u sebe, ta nesigurnost me puno puta sprijecavala u raznim stvarima, nije samo ljubav bila u pitanju, bilo je i dublje od toga..
Hvala vam sto ste pridonjeli tome da se ne cijenim, da mislim da sam nitko i nista, da nisam dostojna nicega..
Hvala vam sto sam izgubila vjeru u vas, a sa vama i u sve druge ljude, a pogotovo decke..
Vi ste ti koji su mi pridonjeli da i dalje ne vjerujem nikome..Da mislim da je sve samo neslana sala,da mislim da je sve samo zezancija..da mene nitko ozbiljno nece..Ali ne samo mene, ja sam izgubila vjeru u muski rod, po vama su mi svi postali isti, svi ste mi vi lazovi..I sad ne znam kako da krenem dalje sa tim mislima?Jer, i da mi dodje netko tko bi mozda ''ozbiljno''mislio, netko tko nije kao vi..ja ni njemu nebi vjerovala, nema vise vjere kod mene, nema..
Ali hvala vam i sto me sjecanje na vas ojacalo, osvrtaji na proslost su ti koji su me svakim danom dizali na noge..Postajala sam sve jaca i jaca..Danas..postajem cura koja je sve sigurnija u sebe, cura koja se pocinje cijeniti, shvatila sam da ja ipak jesam netko i nesto!;)Shvatila sam da bi mogla poceti uciti na tim greskama, malo sam starija(ne bas puno..), ali zrelija sam svakako..Shvatila sam da necu dopustati da rade od mene sta zele, shvatila sam da ja ne zasluzujem biti nicija marioneta, samo prazna lutka..Danas ja imam ono svoje ''ja''..i ponosna sam na to, znajte..trebalo mi je puno vremena, osvrtaja, razmisljanja i tugovanja..ali napokon sam shvatila..Pa samnom se vise nitko nece igrati!Jer ja to ne zasluzujem..Necu vise nikad dopustiti da se iste greske ponavljaju, necu vise padati u ponore,ne zbog nekog tko to ne zasluzuje..to nikako.
No,ostalo mi je od vas jos samo sjecanje na ruzne dane, ali ta mi sjecanja pomazu..ali i ono nepovjerenje u ljude(u decke..)..Ja i dalje nikome ne vjerujem, ma da mi se pojavi i ''princ na bijelome konju'';) ja bi drzala distancu i bila spremna na sve..vjerujem da ce tako i dalje ostati, necu vjerovati, mozda si dobre prilike upropastim, ali ni sama vise ne vjerujem da takve prilike postoje..
Ali ipak jos jednom, hvala vam sto ste mi sve to uradili..zbog vas sam bila onakva, ali i zbog vas sam sad ovo sto jesam!I drago mi je..
Od sad za mene vrijedi ''Ne, ne ,nedaj da te rade''!!;))
I tako ce i biti..


Post je objavljen 22.01.2008. u 23:51 sati.