Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dostavime

Marketing

Ameri i Srbi (našla krpa zakrpu)

Zanimljive li nacije te srpske, a??? Ma verojatno se George Clooney zaljubio u kakvu srpkinju , pa mu je ona ujutro u krevetu šapnula, onako umiljato:
-„Honey Đorđe...podrži Srbiju,moju zemlju, izjavi svijetu da si protiv neovisnosti Kosova!!“ I eto opijen njenim lepim očima eto Đorđe to i učinio....joj krepat ću od cereka eeee, pa gdje ovo ide?
Pa jesu naši političari glupi, e....trebo je Milanović lijepo nazvat Angelinu Joli pa da ona kaže koju riječ za njega...i možda bi danas on bio premijer....heheehe, ma nije je trebo ni zvat, trebao je samo to lijepo izjavit u novine...mene podržava Angelina...ma genijalno.

Meni stvarno nije jasno ovo današnje novinarstvo, ma ne da mi nije jasno, ljuti me e....Ajmo sad mi napisat nešto i boli nas briga, pa tko provjerava te izvore, odakle nekome obraz da objavljuje laži.
Richard Gere da je izjavio da stoji uz Srbiju, pa nema šanse. Kad je snimao film o Karadžiću izjavio je da se samo nada da će „jednoga dana uhvatiti tog gada“.
Ali naravno da neće...pa o čemu mi pričamo, je li Amerika bila uz nas kad smo htjeli samostalnost – NIJE. Hoće li bit sad uz Kosovo? Pa naravno da NEĆE. Amerika je i kriva za naš rat, Amerika je kriva za svaki rat...čudimo li se onda kad ta ista gamad koristi glumce, pjevače i ostatak ekipe za njihove podle planove...

A ta Srbija e... pa svijet bi bio puno bolji kad je ne bi bilo, i boli me briga za sve te divne ljude, i našu mladost, naše liberale, naše ove i one, koji žele biti frendovi sa Srbima, koji žele oprostit i zaboravit...
Ja neću nikad oprostit, a pogotovo neću zaboravit...i neću im biti prijatelj, neću ih podržavat i nikad mi neće biti susjedi, biti će samo jedna velika crna rupa kraj moje države.
Ovo što oni rade sad, radili su i prije, i radit će uvijek, jer vuk dlaku mijenja, ali će ćud nikada....

Pa nek ta Amerika i ta Europa oslobađa njihove zločince, a zatvara naše....nek taj Sanader njima ljubi dupe, a nek im naša nacija oprašta...jer onaj tko je mene istjerao iz moje kuće, i onaj koji je ubio moje voljene i palio moj kraj, i što je najgore, onaj koji to i danas radi....od mene oprost neće imat...








Post je objavljen 22.01.2008. u 19:55 sati.