Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/laislabonita

Marketing

Mislim hello,novi post.....lol

Evo evo,došla sam sa ručka.Bila sam u shoppingu sa dečkom i njegovom mamom,pa smo on i ja otišli u Glamour na pizzu.
Nekako sve više shvaćam da sam se promijenila..Ne znam točno što je u pitanju,ni zašto sam takva,ali jednostavno ne trebam nikoga...Imam dečka kojeg ne bi dala za ništa na ovom svijetu,imam tri frendice za koje znam da će uvijek biti uz mene,a to su moja Kikica..Koja je uvijek bila tu za mene i pomagala mi u nekim groznim trenucima.Onda tu je moja Lucija,koju potpuno obožavam jer ništa što napravi me neće naljutiti i za koju bih sve napravila...I tu je Keka.Ne poznamo se dugo,ali kao što mi je jučer rekla,'Meni možeš vjerovati',i stvarno te smatram frendicom,mislim da sam ti pomogla u nekim stvarima,a i ti si meni...Jednostavno si super osoba i definitivno ne zaslužuješ patiti,bar ne zbog takve osobe...
To su eto tri osobe(osim naravnog Matka koji je na prvom mjestu),za koje bih ruku u vatru stavila da treba.
Sve sam druge odjebala jer mi ne trebaju,počela sam mrziti ljude koje sam nekada voljela,ignorirati neke frendice,ali sve sa zaslugama.
Jučer sam saznala da je jedna moja prijateljica,koju poznam od malena,srala,i ja sam ispala kriva za nešto u čemu sam bila u pravu,ali tko ih jebe,mogu mi samo poljubit guzicu!
Želim također reći cijelom svijetu nek zna da sam ja Davora zaboravila,zaboravila!
I zato mrzim kad nekoga sretnem pa me pita jel ima što novo,i jel se još ćujem s njim,ostavite me na miru!
I da se ćujem s njim,moj problem,ne vaš!
To što je između nas bilo,bilo je.I Davore,ako ovo ćitaš,a znam da čitaš,sigurno se naslađuješ kako sam ja bila luda za tobom,kako sam samo tebe voljela od svih dečki,ali znaš što?Sad tek shvaćam da je to bila samo navika na tebe jer smo toliko toga prošli.I znaš još šta?Neću.Neću žaliti za ničime,ni što sam napravila bezbroj puta budalu zbog tebe,nije mi žao ni što sam te prevarila sa tvojim prijateljem,ni što sam te ostavila,ni što sam te sjebala i povrijedila,ni što sam na kraju htjela da mi se vratiš!Nije mi žao zbog nijedne suze koja je isplakana zbog tebe,jer se isplatilo da shvatim što je bitno u životu,a to nisi ti!
Jer sada dobivam ljubav kakvu bi svaka cura trebala dobiti,a ti nisi bio ni upola dobar kao Matko,i to zapamti!I možeš se kasnije nakon ne znam koliko godina hvaliti kako sam ti napisala knjigu,kako sam te voljela,bila luda za tobom,slobodno se hvali,meni ne smeta,jer sam na kraju,ja pobijedila,ne ti!Jer sam ja ta koja je sretnija nego ikad,a ti si sjeban kako si i uvijek bio i takav ćeš ostati,jer se ti nikad nećeš promijeniti,pizda si od rođenja i takav ćeš ostati!
Želim ti i zahvaliti jer si me učinio jačom,jer sam te preboljela,jer sam shvatila da sve mogu,samo sam trebala riješiti neke stvari sa sobom.Godinu dana sam ja upropastila na tebe....Ali nije mi žao,jer sam se izvukla iz sranja u koja si me uvukao,a ti si još uvijek u tim govnima.
Eto,dragi moj Davore,ovo je moj dio posta posvećen samo tebi,uživaj u svojih jedinih 5 minuta slave koje ćeš ikada imati,jer si nula,i nisi zaslužio da ti se itko obraća,pa pogotovo ja!
Nijedna cura ne bi trebala patiti zbog dečka,Keka,pogotovo ne ti!Iako sam ti sve već rekla u teretani,nije te dotični zaslužio,kakvo je njegovo društvo,takav je i on,ne mogu biti na istom mjestu.Požalit će on jer neće naći curu kao što si ti,a i ti zaslužuješ nekoga tko će te cijeniti i tko te neće sjebati.
Mia,ovo se i na tebe odnosi,zajebi ti tog bivšeg,nek se sad kurva koliko hoćeš,ti si slobodna lijepa i pametna i ne treba ti on!
Eto tako,dok sam se ja raspisala,moram staviti sliku svoju na koju je Matko stavio neki efekt pa se super vidi,pusa svima,Matku(volim te),Keki,Kikici,Luciji,Blogerashima i tako dalje....a poseban šamar Ani!
i da,P.S. ljudima koji mi se miješaju u život,odjebite!
Niste mi uopće zanimljivi,i ako treba,ja vam dam 10 kn,odite si kupiti život!
Što god da napravite,ja ću vam se dalje smijati,i uvijek biti bolja od vas!
A-ha!
kissy


Image Hosted by ImageShack.us


to je moje...prirodno naravno :)


DODATAk
Umro Heath Ledger.
Užasno mi je žao,čak sam i plakala,jer je bio izuzetno dobar glumac,bio je dobar čovjek,uvijek nasmijan...
Toliko se trudio za ulogu Jokera i eto,sad ga nema.Grozno je kako samo dobri ljudi odu...
R.I.P.Heath no

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 22.01.2008. u 13:17 sati.