Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mywayfoos

Marketing

Raul has the ball, he stops, he shoots, he scores...

U svoj strci fakultetskih i drugih obaveza odlucio sam preuzeti kormilo bloga bar na jedan dan i zamijeniti kapetana Antonija :))
Mislim, nije da i ja besposličarim (Pero tišina :) ) nego vec mi je dugo na pameti nesto pa da prenesem na ekran..

Dakle... stisala se atmosfera oko turnira, dojmovi se zbrajaju, netko vjezba nove poteze i tako ali ja bih se vratio na stvari koje smo se poceli ogovarati prije turnira u Cakovcu. Mislim, turniri su nam ipak primarne stvari ali ne smijemo zaboraviti.. ljudi, sjećate se da smo pricali o nekim majicama i klubovima??? Što s tim?? Cijelo vrijeme me to drzi... Dakle ovako.. Mislim da smo dogovorili boju majica-CRNA. znaci CRNA MAJICA, naprijed logo ovaj sa bloga a iza br. i iznad broja ime ili nick. Te majice bi sve bile jedinstvene za sve sa ovog bloga... sad nas ima dosta pa nek se širi svijetom adresa i ime :)

A one druge boje.. mislim da bi bilo fora da mi iz jaske imamo jednu boju, Zagreb drugu, Međimurci trecu, Rijecani (mogu ih sad ubrojit u nasu obitelj, iako nisu -sjeverozapadna Hrvatska- kako jednom netko kaze za ovaj blog).. Te druge boje bi bile sve isto znaci logo , broj i ime... A kasnije kad se oforme klubovi svaki ce klub imati svoje oznake.. Slazete se? Ako netko ima bolju ideju neka sad kaze ili neka zauvijek suti!!!
Kad sam kod klubova vec Vasa je jednom predlozio sistem igranja ali nisam siguran je li on vise zainteresiran.. :))
Molim vas sa vasim prijedlozima..
Toliko od mene..

Matija also known as Raul


ps: mislim da ste vidjeli...a ako i niste... s desne strane iznad svih vaših i ne vaših sličica je jedna anketica, anketica o petici... Ne očekuje se puno od vas, samo da se izjasnite na čemu smo - i da vidimo da li ovakav tip glasanja pali :)


Post je objavljen 22.01.2008. u 09:08 sati.