Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broduboci

Marketing

Instant zvjezdice opće prakse

Magla koja se spustila na trogirski porat donijela je neobičan mir. Sve je tiho, tajnovito, bajkovito, idealno vrijeme za kontempliranje na zadanu temu.
A jedna od zadanih tema bi mogla biti – kamo ide ovaj svijet!?
Priznajem, izbor tema u posljednje vrijeme mi zadaje poprilične muke i nedoumice, pa stalno pokušavam dokučiti i odgonetnuti začudne tajne marketinškog uspjeha.



Eh sad, ja se tu kao nešto čudim, gdje čuđenju mjesta nema. U mojih skoro tri stotine postova objavio sam zasigurno preko tisuću i po fotografija na kojima, već dobro znate, prevladavaju pejzaži, brodovi, more, planine, mala i vela mista...
A znate li koja je od tih tisuću i nešto fotografija najtraženija na Google-u?
Upravo ova!



Bez po muke zagooglate "guza" sa uključenom opcijom "slike" i već na prvoj stranici među fotkama ugledat ćete moju guzu, točnije guzu jedne dražesne Šibenčanke...
Oh da, baš sam licemjer, jer se tu vama kao nešto žalim, a dobro znam da niti meni nije strano baciti oko na nešto tako fino slatko i zaobljeno, na pet, sedam ili devet «lakih» komada. Pa čak ići toliko daleko, riskirati i snimiti s pola metra udaljenosti ovakvu savršenu guzu, (ne)vodeći računa pri tom na sve realne opasnosti!

Idemo dalje, u laganini stilu.

Izvjesna fufica koja se navodno odaziva na ime i prezime Sophie Bovington-Kerr, večer uoči nama dobro znanog povijesnog megdana između Engleske i Hrvatske na Wembleyu, oralno je obradila engleskog nogometnog reprezentativca Allana Smitha, u slobodno vrijeme fufana nacionalne klase.
Učinila je to kaže – za Englesku. Ah kakav patriotizam!
To je zaista senzacionalna vijest koja je obišla svijet.
Nije to sve. Ima još jedna!

Izvjesna fufica broj 2, Gabriela De Freitas, manekenka i foto model, u slobodno vrijeme prostitutka, za tričavih 400 eura, u rimskom hotelu «Hilton» priuštila je nezaboravnu seksi avanturu ljepuškastom i iznimno nadarenom Christianu Ronaldu. Također «inžinjeron o' mijura», u slobodno vrijeme fufanom ekstra klase.
Prostitutka Gabriela prodala je priču i fotografije nemam pojma već kojem tabloidu za xxx eurića.

Obje fufice, i Sophie i Gabriela, ponosno su se slikale, dale izjave i na taj način objavile vascijelom svijetu ove izuzetne vijesti. Bilo kako bilo, dočepale su se onih famoznih petnaest minuta slave.

Takve pikanterije danas izlaze iz sfere intimnosti i u biti predstavljaju vrlo traženu robu na tržištu informacija kao i idealnu priliku da se preko noći postane instant zvjezdica opće prakse.
Zvijezdice koje opće....
Poseksati se sa bogatom i slavnom osobom, očito je postala stvar prestiža. Pretpostavljam da će se stvari razvijati toliko daleko da će spolno općenje navedenih fufica, biti događaj koji će se generacijama prenositi s koljena na koljeno u njihovim obiteljima, mjesnim zajednicama i lokalnim udrugama nezaposlenih pivopija. Roditeljima će vjerojatno biti neugodno neko vrijeme, ali će zato tetke i tetci, rođaci, i ostali ku*ci palci vrlo rado s lascivnim izrazom lica u svakoj zgodnoj prilici objašnjavati kolegama, susjedima i poznanicima – znaš, to je moja nećakinja!

Nisam siguran hoće li jednog lijepog dana ovim vrlim pametnicama koje se sad kočopere svojim sisicama i guzičicama na naslovnicama tabloida, biti ugodno kad njihovu djecu u školi učiteljice budu pitale – a čime se bave tvoji roditelji?

Uboga dječica će vjerojatno odgovoriti:
"Moj tata je učitelj politehnike i honorarni instalater klima uređaja, a moja mama je nekoć bila slavna njegovateljica vitalnih organa nogometaša!"

Kako je krenulo – tko zna dokle će se ovo dokotrljati!?

Ne želim vjerovati, a lako je moguće, kako ćemo već za koju godinu, recimo u «Kviskoteci» u igri detekcije imati prilike vidjeti kako vazdazeleni Oliver Mlakar predstavlja u studiju tri poluatraktivne zblajhane starletice među kojima nadobudni natjecatelji moraju prepoznati onu pravu, kako s neskrivenim ponosom izjavljuju:

- Osoba A – umilno će zacvrkutati: "Ja sam Radojka Mileusnić i popušila sam pimpek nogometnom reprezentativcu Mati Dangubi!"

- Osoba B će istaknuti još značajnije:"Jaaaa sam Radojka Mileusnić i popušila sam pimpek nogometnom reprezentativcu Mati Dangubi!"

- Osoba C će ugodnim altom i smirenim glasom izreći: "Ja sam Radojka Mileusnić i popušila sam pimpek nogometnom reprezentativcu Mati Dangubi!
I njegovom bratu Robertu također!"


P.S. Ispričavam se ukoliko negdje zaista postoji Radojka Mileusnić!
Mati Dangubi se ne ispričavam
Njegovom bratu Robertu također...


Post je objavljen 22.01.2008. u 09:05 sati.