Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/princess777

Marketing

Škola i moj dan

EEEjjjjj! mahDi ste ljudi???Nives, koji te je vrag natjerao da mi ukradeš viceve??? namcornamcornonoroflroflJoš si ih kopirala. Obećala si da ćeš mi odbrojavati i preporučiti drugim blogovima, a nisi. Grrrr... neću ti komat dok me ne preporučiš drugima i dok ti meni ne komaš.
No, dobro...u drugom mjesecu idemo na zimovanje u tršće. Idu 5.,6. i 7.razred. valjda će biti dobro.
Kad već pričamo o školi, mogla bi još nešto reći.U četvrtak, idem i na natjecanje iz zemljopisa. Uz to, bio je i lidrano, na kojem sam bila u nekom igrokazu, i čitala neki sastav.Morala sam ići na natjecanje iz matematike, ali je „profesor“ (nećemo ga imenovati) rekao da se za to treba učiti cijelu godinu, pa da ne trebam ići.No, to je samo nešto dobro.Pa kako da čovjek ne poludi!?!?!?
Sve je tako glupo i naporno, ali mislim da vas ne zanimaju moji problemi.
Mooooožda se netko pita kako izgleda moj dan. Eh,pa,ovako... Ujutro se u 7h probudim ,spremim se za školu i krenem. Kada se vratim (ovisi koliko imam sati) ručam, nešto pročitam (najčešće neke novine ili časopise), najedem se čokolade (dorine ili milke), pa pogledam što imam za pisati i učiti. Kad se toga riješim onda idem van, gledam TV, čitam ili se nađem sa Antonijom (best friends forever). Predvečer se vratim kući, gledam TV ili nešto crtam pa oko 19:30 večeram. Onda čitam, ljenčarim, gledam TV (opet) ili idem na internet. Kad mi se prispava, spremim knjige ( često ih spremam ujutro), Spremim se za spavanje i napravim krevet, pa utonem u duboke i slatke snove. Pako svaki dan... ipak mi malo dosadi.
vidimo se drugi put. A, do tada BBBBOOOOKKKK!!!!wave

Evo vam usput i malo Smile-ića









Post je objavljen 21.01.2008. u 17:52 sati.