Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/laifgirl

Marketing

Ej!!!

Škola je počela....tuzan... Kako ste mi?.. Jao ja sam pre zauzeta lektirom, zadaćom i ostalo da ni nestignem na blog... evo stavila sam neke mi drage blogove u linkače....mah..Neznam o čemu da pišem...osim.rolleyes.. Jučer sam gledala film STEP UP i mogu reći da je odličan.. Volim pisati biografije i tako o poznatima pa ću vam napisati nešto o glumcima:sretansretan

Step Up


CHANNING TATUM-TYLER

Channing Tatum rođen je 26.travnja 1980. u gradiću Cullmanu u američkoj državi Alabami. Kako je u tinejđerskim danima bio pretjerano živahan i često je upadao u nevolje,roditelji su ga upisali u vojnu školu. U njoj je otkrio svoju veliku strast za američkim nogometom. Igrao je tako dobro da je uspio dobiti sportsku stipendiju i upisati se na koledž. No učenje mu baš nije išlo pa se ispisao i neko vrijeme radio kao građevinski pomočnik i prodavač. Dobru izgledu može zahvaliti što su ga zapazili modni agenti pa je počeo snimati reklame-za Nauticu, Gap, Emporio Armani,Pepsi,ali i nositi revije u Milanu, Parizu i New Yorku.Kako je od manikenstva do glume uglavnom mali korak,uskoro je dobio sporednu ulogu u seriji '' Ekipa za očevid: Miami''. Njegova je nadarenost zamječena i otad se pojavio u desetak filmova. Plesni spektakl ''Step Up'' označio je njegov pravi proboj u Holliwood. A da zna plesati, dokazao je već prije u spotu Rickyja Martina ''She Bangs''.

Channing Tatum

jenna dewan (o njoj nisam ništa našla)

Malo o filmu

Svi zaslužuju prilike kako bi mogli slijediti vlastite snove, no neki ljudi dobiju samo jednu priliku. Tyler Gage je inteligentan mladić, ali i iskusan maloljetni delikvent kojeg nemirni duh neprestano uvlači u nove nevolje. Nakon što on i njegovi prijatelji naprave nepodopštinu u srednjoj školi za primijenjenu umjetnost, Tyler završava na sudu, gdje dobiva kaznu odrađivanja društveno korisnog rada u školi koju pohađa. Isprva želi imati što manje doticaja s učenicima, no kad upozna prelijepu balerinu Noru (Jenna Dewan), koja mu odluči pružiti priliku i naučiti ga plesati, Tyler mijenja mišljenje. Suprotno svim očekivanjima, on polako ulazi u Norin svijet i otkriva vlastiti talent za ples, dok ona postaje svjesna da bi upravo on mogao biti partner koji joj je potreban za uspješnu karijeru. Na početku Gage ide iz jedne nevolje u drugu, ali kad upozna Noru njegov će se život it temelja promijeniti.
Učeći prve plesne korake, Tyler se mijenja i, suprotno svim očekivanjima, ludo se zaljubljuje otkrivajući svijet nježnosti i plesa. Njih dvoje postaju ljubavnici i plesni partneri, koji imaju samo jedan cilj: pobijediti na natjecanju, ali i pronaći jedno drugo u svijetu koji im je okrenuo leđa.

Post je objavljen 21.01.2008. u 15:44 sati.