Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/podstarimkrovovima

Marketing

MRC je počeo raditi i u nedjelju!

Dragi naši mrcoljupci
Ako se nedjelja pokaže interestantna posjetiteljima Starih krovova moguće je da MRC otvara vrata sveke nedjelje svojim gostim. Radno vrijeme od 10-15 h.
S obzirom da je izložba Marije Braut izazvala veliki interes publike u pripremi su i druge fotografske izložbe. Upravo radimo na tome da organiziramo i jedan mali gornjogradski maskenbal.
U pripremi su književne večeri koje će voditi Arsen Dedić.

Sve izložbe fotografija biti će isključivo na temu zagreba a galeriju vodi naša glasovita fotografkinja Marija Braut čija izložba upravo traje do 9.veljače u Starim krovovima.

Sva pitanja u vezi rezerviranja stolova, proslava i sl. zovite na 091 881 4985 - Izabela.



Photobucket

Photobucket

Photobucket

U našem Mrcu se pije i portugizac a tko nezna što je portugizac neka đođe na Gornji grad i proba ovo mlado vino koje se tradicionalno poije u srednjoj Europi.Portugizac
Iako ime sugerira porijeklo iz Portugala, vjerojatnije je da potiče iz Austrije. kus vina podsjeća na jagode, kupine i višnju. Sadrži od 9 do 12% alkohola i uglavnom nije pogodno za čuvanje i starenje. Vino je navodno najbolje za vrijeme alkoholnog vrenja, dakle vrlo mlado...Od nje se sljubljivanjem pravila poznata mađarska "bikova krv", ali je zamijenjena sa frankovkom.Ostali nazivi: Blauer Portogieser, Portugalka, Portugizac crni, Oporto, Portugalske modre, Portugiser noir, Antrishien, Portugese nero, Vöslauer, Kékoporto, Feslauer, Badener, Blaue Feslauertraube, Autrichien, Portugieser
.



Post je objavljen 21.01.2008. u 11:28 sati.