Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nirvanaija

Marketing

Franu(15.4.1991.-18.1.2008.)

Nisam te upoznala,ne na onaj način na koji bi htjela da jesam i na onaj način na koji osoba poput tebe zaslužuje da ju se upozna. Po našim razgovorima na msnu koji me doveo do mnogih zanimljivih ljudi pa tako i do tebe,i po svim stvarima koje je ida rekla i osmijehu na njenom licu dok govori o tebi mogu zaključiti da si poseban.

francov lanac
Jedan od onih oko koji vlada vječiti smijeh i nikada dosada. Sjedim za kompom,plačem i tražim riječi dostojne tebe. Ne želim napisati nešto obično,nešto što se ne izdvaja od ostalog,jer mora se izdvajati. Ti si se izdvajao. Znam da jesi. Zadnje što si mi rekao je bilo-do tipkanja. Nije točno da te nema. Ne možeš samo tako nestati,otrčati u drugi svijet,ne sada i ne još. Trebamo te. Svi. Uspijelo ti je ono što do sad nije nikom. Ostavio si me bez riječi. Želim ti posvetiti text,poseban koliko i ti i nikako ne nalazim riječi. Žao mi je. Nemaš pojma koliko. Žao mie što te nisam bolje upoznala. Žao mie što ti se dogodilo to što je,nisi to ničim zaslužio,nitko nije,a ponajmanje ti.
Žao mi je što ne nalazim posebne riječi i što ih ne znam složiti u rečenice. jedna sekunda bila je dovoljna da promjeni,ali ne i da izbriše sve.
Budi siguran,nikada nećeš biti zaboravljen,a samo zaborav čini kraj. Zauvijek s nama.





Post je objavljen 20.01.2008. u 17:31 sati.