Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/myheavenisyourhell

Marketing

....kad umrem jedne nochi,u sobu moju ti chesh dochi,,,,postelja cijela bit che crvene boje,a zhiletu che drzhati mrtve ruke moje....

Evo sjedim i razmišljam. O njemu, naravno. Jednostavno ga ne mogu izbaciti iz svojih misli. Pogotovo ovih dana, jer se čujemo svaki dan. Ne znam uopće na čemu smo. Što smo mi? Postojimo li mi uopće?

Zašto te toliko volim? Ne znam ni ja, vjeruj mi. Jedino što znam je da mi fališ i da moram s tobom pričati o svemu što se dogodilo između nas, jednostavno moram! Ne znam hoćemo li MI postojati uopće, to me kopka, a to želim znati, želim! Koliko god će me boljeti ako mi kažeš da MI nikad nismo postojali niti ćemo postojati, ja želim znati. Iako se bojim znati, moram. Jer ne mogu više ovako. Uskoro će biti 2 godine da sam zaljubljena u tebe.

Pitam se zašto je sve ovo ovakvo kakvo je? Čemu ovo sve vodi? Gdje ovo vodi? Vodi li ikamo? Ne znam, ne znam. Imam mali milijun zašto, a ne dobivam nijedan zato… :(
Stvarno ne znam što napraviti. Sada je sve na tebi! Ne znam osjećaš li išta prema meni, vjerojatno da, ali opet mislim da nije isto. Znam da sam stalno sumnjičava, ali bojim se. Bojala sam se i zavoljeti te i sad se to dogodilo i sad me još više strah. Previše se bojim da te ne izgubim, ako ću te ikada opet imati.

Želim te samo zagrliti, osjetiti da si kraj mene i znam da će onda riječi same izaći iz mene. Želim ti reći koliko mi je stalo do tebe, što se sve dogodilo u mom životu otkad si ti polako ušetao u njega. Nisam ni slutila da ću ovako nekoga zavoljeti! :( Stvarno sam svakim danom sve više sigurna u to da te volim.

Sada mi svira jedna pjesma na kompjutoru koja je savršena:
"It’s amazing how you can speak right to my heart without saying a word, you can light up the dark, try as I may, I could never explain what I hear when you don’t say a thing. The smile on your face lets me know that you need me there’s a truth in your eyes sayin’ you’ll never leave me the touch of your hand says you’ll catch me if ever I fall you say it best when you say nothing at all…" :-(

Kada nekoga volimo zbog njegovih vrlina, to je ljubav. Ali kad ga počnemo ljubiti i voljeti zbog njegovih mana, to je vječna ljubav!


Post je objavljen 20.01.2008. u 15:22 sati.