Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pisanica

Marketing

Kava, lov, ZERP i poskupljenje

Utorak je bio prvi radni dan nove Vlade! Da, da!yes
Imamo tolko ministara da su Bajs i Čobanković ostali bez fotelje - tj. prvi radni dan nisu imali urede. A kaj buš kad ih je tolko?! dead Ma, šalim se!!! Neki dolaze, neki odlaze - koji je to muving u našoj zemlji, ha?

Vozeći se u polupraznom busu čula sam emisiju Hrvatskog radija "S predsjednikom uz kavu" i slušala kaj mi Mesić ima za reći . . . Uz kavu, Mesić nam je rekel kaj misli o Milanoviću, kaj ima reći o Friščiću, Rončeviću i drugima....
Za Milanovića je izjavil da da smatra da bude ubrzo imal veliku poziciju u Hrvatskoj politici! Tko zna!?
Naravno, bil je tu spomenut i opće poznat lov: na pitanje o odgovornosti Lucića koji je pozval Markača u lov Mesić je izjavil da je to "marginalno pitanje" i najavil da bu tražil odgovornost Vojne sigurnosne agencije koja je kak je rekel morala znati i dati procjenu. Kaj reći dečki, ne znam, ako je čovek tak strastveni lovac pa zake ste ga onda zvali ako ne smije ići!? Pa to je koda osobi na dijeti ponudiš krišku pizze ili komad čokoladne torte! Hallo?????? Ma šalim se malo zubo
A sad malo o Sanaderu da se ne osjeti zapostavljenim . . . Ne zna on kaj ga čeka u ovim poslovnim godinama kaj su pred njim . . .
Osim kaj ih čeka reforma pravosuđa, državne uprave i zdravstva, ZABRANA PUŠENJA u javnim prostorijama, UKIDANJE NULA PROMILA i slično, čeka ga još puno, puno toga!!!!!
Kaj je s ulaskom u EU?! Jao, jao - to se zove pregovori - malo nam vele 2010., pa malo 2012.! Ko bi ih znal!
A ZERP?! Kaj s tim? Sanader veli da ne odustaje od ZERP - a jer veli da na to imamo pravo ko i zemlje EU. A Slovenija se naravno ljuti, a kaj buš . . .
Idemo sad na jednu temu koja svakak zaslužuje da je se prokomentira, a to je - poskupljenje života u Hrvatskoj!
Osim kaj je poskupila struja, komunalije i sl. u posljednjih godinu dana cijena hrane u RH porasla je za 8 posto! Pa su oni normalni?!
To je osnovno kaj ljudima treba !!!!! Sindikalci vele da već sad plaćamo 70 posto europskih cijena! No divno! A kakav je standard kod njih, a kakav kod nas? Pa o čemu mi pričamo?! Poskupljenje na poskupljenje!!!!

Post je objavljen 18.01.2008. u 17:39 sati.