Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

POKRETANJE SUDSKIH POSTUPAKA; ZA ODŠTETE MATERIJALNE I NEMATERIJALNE ŠTETE NANEŠENE GRAĐANIMA I NJIHOVOJ OKOLINI I OKOLIŠU; A PROTIV KORPORACIJSKOG TEHNOLOŠKOG ZLOČINA PROTIV ČOVJEČANSTVA



POKRETANJE SUDSKIH POSTUPAKA, ZA ODSTETE
MATERIJALNE I NEMATERIJALNE STETE NANESENE
GRADJANIMA I NJIHOVOJ OKOLINI I OKOLISU; A PROTIV
KORPORACIJSKOG TEHNOLOSKOG ZLOCINA PROTIV
COVJECANSTVA
--------------------------------------------------------------------------------------


Tuzba se pokrece protiv pravnih ili fizickih osoba odgovornih za namjerno ili nenamjerno djelovanje koje uzrokuje kataklizmicke materijalne i nematerijalne stete a prema sugestiji
DANTEA ALIGHIERIA:


Drznici koji ljude sto se boje
progone zmajski, a pokaze l'zube
il kesu tko, ko janjci mirno stoje.

La Divina Commedia


Da li postoji:
- povijesna, filozofska, antropoloska, mitoloska, moralna, etnicka, nacionalna, rasna, ekoloska, vjerska, religijska, duhovna, pravna, zakonodavna, sudbena, regulativna, znanstvena, psiholoska, medicinska, bioloska, fizicka, metafizicka, evolucijska, tehnicka, tehnoloska, klasna, konspiroloska, odnosno, UNIVERZALNA

OSNOVA kao OBAVEZA, odnosno, PRAVO I DUZNOST

svakog pojedinog covjeka, koji sebe smatra svjesnim ljudskim bicem, za pokretanje tuzbe i krivicnog postupka protiv KORPORACIJSKE INTERNACIONALE kao:

"revolucionarno-anarhisticke kapitalisticke proizvodnje" (1)

sto je zlocin protiv covjecanstva jer se odvija u tzv. "Demokratskom" obliku vladavine i u okviru prividno nacionalnih drzava ali stvarnih regija i ekonomskih blokova kao sto su npr. EU i NAFTA, kao i "globalne mrezne vladavine". (2)

i sto tehnicki ostvaruje i odrzava putem "banaka, burza i cijelog financijskog sustava, sto je gigantska masinerija koja prisiljava novac da proizvodi novac, sto je zlocin po krivicnom zakoniku, jer je to lihvarstvo"?! (3)

Zaokruzi odgovor:

1. - DA
2.- NE

Ako je odgovor 1.- DA, tim svojim odgovorom/stavom potvrdjujete Vase osobno

"Neotudjivo dostojanstvo covjekove savjesti". (4)

u situaciji kada ste pod kontrolom "svih oblika psiholoskih tehnika". (5)

i kada su nasa nacija, zajednice i obitelji ugrozeni rastucom plimom tiranije, i "ne odricuci se postojane vjernosti legitimnoj vlasti i institucijama, ne pristajete na kompromis". (6)


Da li ste spremni podrzati organizaciju i planiranje krivicne prijave - i trazenje materijalne odstete, od najmanje 1 milijun eura u bilo kom materijalnom obliku, svakom podnositelju tuzbe za nanesenu mu emotivnu, mentalnu i fizicku bol i gubljenje identiteta -
(Vidi uvodni citat" ... a pokaze l'zube il kesu tko, ko janjci mirno stoje")
protiv masmedijskog zlocina korporacijske internacionale, zbog njihove obmane o toboznjem postojanju i vrtoglavom eskaliranju globalne teroristicke opasnosti i time smijesnog stvaranja opceg kaosa, na svim razinama drustva, sto covjecanstvu nanosi nepodnosivu i nepopravljivu emotivnu, mentalnu i fizicku bol i gubljenje identiteta, i time;

PRIPREMAJUCI COVJECANSTVO ZA POSLJEDNJI CIN POROBLJAVANJA, IMPLANTIRANJEM BIO-CIPA U LJUDSKO TIJELO, STO JE POSLJEDNJA STEPENICA U POTPUNOM UNISTENJU SVIH LJUDSKIH SLOBODA U ZAMJENU ZA TZV. "SIGURNOST"
I TIME "DOVODJENJA COVJEKA DO PRVE STEPENICE ZOOLOSKE LJESTVICE, ODNOSNO, DO RAZINE ZIVOTINJE". (7)

Zaokruzi odgovor: (DA) (NE)

----------------------------------------------

(1) DEIRDRE MANIFOLD, Prema svjetskoj vladi, Novi svjetski poredak, Hrvatski katolicki zbor "MI", Zagreb, 1998. i DES GRIFFIN, Cetvrti reich bogatih, Lumen, Zagreb, 2003, izvaci iz J.LANDOWSKY, Red Symphony, The Plain Speaker Publishing Co., 43 Bath Road, London W6.

(2) ANNE-MARIE SLAUGHTER, A New World Order, Princeton University Press, Princeton
and Oxford, 2004.

(3) ibid (1)

(4) Kongregacija za nauk vjere, doktrinalna nota, O nekim pitanjima vezanim uz sudjelovanje katolika u politickom zivotu, Udruga Obiteljski Centar Zagreb, 2007. "Neotudjivo dostojanstvo covjekove savjesti" temelji se na Razumijevanju da je "poredak u svemiru bitno moralne prirode" (Filozofski rijecnik, V.Filipovic).

(5) Recenzija STEPHANIE MILLIS: Istina o tehnologiji o knjizi RICHARDA STIVERSA, Tehnologija kao magija: Trijumf iracionalnog, Continuum, New York, 1999., Resurgence, br.221,2001.

(6) ibid (4)

(7) ibid (1)

-------------------------------------------------

Ona poseze da se svima - malima i velikima,
bogatima i ubogima, slobodnjacima i robovima
- zdari zig na desnicu ili na celo, i da nitko ne
mogne kupovati ili prodavati osim onog koji
nosi zig s imenom Zvijeri ili brojem imena
njezina.

( Otkrivenje 13:16, 17 )

-------------------------------------------------


Predavanje u udruzi Korak Ispred , Kružna ulica 8 . Rijeka,
ulica i ulaz do Kluba mladih "Palach" na III ili IV katu.

U ponedjeljak, 21.01.2008. U udruzi Korak Ispred sa pocetkom u 19:15 Dr.sc.Marijan Vejvoda imati ce predavanje. Ulaz besplatan .

-----------------------------------------------





Post je objavljen 20.01.2008. u 08:27 sati.