Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dovoljnozazauvijek

Marketing

Jacob Black Casting / UPDATE

Hej, ovako: na Stephenienoj stranici je postano da je prema novinskom izvještaju objavljen poziv za casting za ulogu Jacoba Blacka.
Više pročitajte ovdje na stephenienoj stranici
ili ovdje - članak sa Yakima Herald (to su jedne Washingtonove novine)

UPDATE
Osim ove informacije na Twilight lexiconu su objavili informaciju (a oni ju imaju od TDN - vijesti za područje Columbijske 'doline') da će se film snimati u Kalama High School tijekom proljetnih praznika. Ravnatelj kaže da će vjerojatno snimati 3-4 dana i,citiram, "mislim da će djevojkama stati srce, već sve znaju o knjizi. Neka djeca su stvarno vrlo uzbuđena".
Nije poznato da li će koristiti Forks High School. Možda će ju koristiti samo za vanjske snimke, no Kalama HS će koristiti za unutarnje snimanje.
Na twilight lexiconu također pričaju o glasinama, jedna takva koja kruži je da je Colton Haynes izabran za Edwarda.

Evo par slika....

Kalama High school
Photobucket


Colton Haynes ... Edward je izabran.. ali stavila sam slike tek toliko da vidite o kome to kruže tračevi... meni je dečko ok, ali nekako mi je... prenježan... ima sitna ramena.

Colton Haynes

Colton Haynes

Photobucket

Zapravo kad razmislim, sve sam više zadovoljnija ulogama i više mi nije ni bitno za ostale likove... E da... dečko mi je rekao (kada je švrljao po blogu) "Zar ta Bella ne bi trebala biti prosječna? Ova cura je lijepa" (=a on takvo što baš i ne komentira)


Eto, to bi bilo to od mene...
VELIKI POZZ SVIMA


Post je objavljen 19.01.2008. u 19:44 sati.