Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/potragaazasrecom

Marketing

razmišljanja

Evo sitila san se napisati post nakon dužeg vrimena..
Za točno tjedan dana mi je maturalni ples. .Stvarno se veselim, cila san se uživila u pripreme..
..ali me uz to i tuga hvata..
Odrastam..vrime leti..
još samo misec dana san maloljetna, šmrc..
..razmišljala san kako me ova godina najviše od svih obogatila i obilježila..
prije san imala prijateljica, ali nisan se previše vezivala, trebala san ljude za izlaske.. ali ove godine to se promijenilo.. Bog mi je u 1.mj.2007. poslao anđela.. iskreno virujen da će to prijateljstvo trajati cili život.. hvala ti Bože na anđelu! bilo je i ljubavi u prvoj polovici godine, pa razočaranje u drugoj.. ali sve loše se zaboravi i ostaju samo lipe uspomene..
tu mi je i ines moja s kojon san se povezala u zadnjoj godini više nego prije, pa smo i blog počele skupa pisati.. hehe..ja i ona smo glavne navijačice kad igraju naši vaterpolisti.. nas dvi smo karakterno čista suprotnost, ali moje je mišljenje da se u prijateljstvu suprotnosti privlače..
prije misec dana pomirila san se s muškom osobon koju volin na neki čudan način i drago mi je da je ponovno tu.. ove godine otkrila san koje je bogatstvo imati starijeg brata, lipo je imati to biće.. volin s njim razgovarati, nekim čudom on sve razumi.. hvala braco..
htjela bih zahvaliti svima koji koji su uz mene(iako mnoge nisan spomenula u ovom postu), ali i onima koji su otišli.. dobro su odradili svoju misiju u mom životu.. istina je da san znala ostati tužna nakon njihovog odlaska, ali naučili su me mnogo toga i prepustili mjesto drugim osobama.. držite se judi..because love is in the air.. veliki pozdrav i pusa svima.. by Anita..






Post je objavljen 19.01.2008. u 18:12 sati.