Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teskastranazivotaljubav

Marketing

...malena nocas srušio se svijet..malena sve je tako pusto bez tebe..

Konačno nešto..imam osjecaš kad se dogodi nešto loše..tj. kad ja pocenm mislit nešto loše u vezi "romanticnog" odma se dogodi nešto dobro..i to loše se negdje izgubi..
Ovih dana nisa mogla samo cekat i cekat..morala sam tražit neki trag..kao što neki znaju ja i on smo se upoznali na jednom događaju..i ja sam njegovo broj nabavila od organizatora tog događaja..nešto sam nacula da se taj događaj ponavlja opet u 3 mjesecu..i ja kao što sam vec i rekla da nisam mogla cekat da mi se on javi..ja sam išla ispitat jel to istina da se taj događaj ponavlja..i da istina je ponavlja se..i to u hrvatskoj a vijest koja je mene oraspoložila je ta što je "romanticni" potvrdio svoj dolazak..
Ja jednostavno nisam mogla vjerovat..sve mi se vrti oko njega..pocnem mislit loše..dogodi se nešto dobro..jednostavno sve više i više vjerujem u subinu koja ocito je trenutno je na mojoj strani..
Procitala sam mail od tog organizatora što mi je to rekao i ruke su mi se pocele tresti..srce ubrzano kucat..nisam mogla vjerovat da dolazi..da konacno cemo se vidjet..da cu ga konacno moci zagrlitiako sumnjam da cu imati hrabrosti to prva napravit) ali svejedno cu to jako željet..
Stalno razmišljam kako ce to izgledat i hocu li ja to moci..kako cu..znam da cu sva biti izvan sebe..da cu vjerovatno nešto malo sjebat..iako me to baš ne brine hocu li imat koji propust ili ne..jednostavno želim doživjet taj tren i opet ga vidjet..sad dali cu biti na nogama ili ne to cu još vidjet..nadam se da cu stajat.. :)

Evo danas sam se baš sjetila Face(oni koji su ciali prve postoe znaju tko je on..a tko ne zna neka procita.)sjetila sam se svega što je bilo među nama..svakog sata kojeg smo proveli zajedno..bilo je lijepo..nije mi ništa falilo..imala sam sve..samo što...
...nisi moj, odavno, nisi znam
i gledam kako mi kroz prste
kliziš dan po dan
nisi moj, al pored mene si
i opet ona stara priča
posle tebe, ti
I posle tebe ponovo ti
i posle nas ponovo mi....
to je bio jedini moj problem s njim..ali sad nisam tužna zbog toga..možda mi je malo žao što nismo ostali prijatelji i što više nije u mom životu..jel i dan danas imam dobro mišljenje o njemu..iako ga žalim što nije još u životu osjetio onu ljubav koju sam osjetila ja prema njemu..svejedno mi je i dalje pozitivan..jel kao prijatelj je odlican..
Ne znam zašto mi je on baš pao na pamet..nisam dugo razmišljala o njemu..nije dugo vremena bio u mojoj glavi i u mojim mislila..ali lijepo se sjetiti onih trenutaka koje smo proveli zajedno..onih poljubaca i strastvenih sati..iako sam ga jedva zaboravila..ponosna sam jel sam jedna od rijetkih koja je to uspila..i sad opet volim..bez obzira na to što sam sve proživila s njim..i sretna sam..jel sam s njim doživjela neke treutke koje necu doživjet sa svakom osobom..volim se sjecati prošlosti iako ljudi kažu da je to loše..ja ne mislim tako..volim mislit na stvari koje su prošle..jel je to sve dio mog života..pa tako je i Faca..iako je sam daleko od mene..kad ga vidim sjetim se gluposti koje smo prošli zajedno i samo se nasmijem..
Toliko od mene za danas...
pusaaaa od izgubljene u ljubavi


Post je objavljen 19.01.2008. u 16:32 sati.