Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yetiglog

Marketing

Sad Ču da vam kaŽem iskrenu, neku rijeČ

Neke osobe jos uvijek žive u nadi da su vise od mene haha

Situacija je krajnje
Razno razni kooptirano-koncizno-moronski džoberi mešetare nasom predivnom Rvackom.
Mnogi latentni neprijatelji ove drzave i ovoga naroda vržljaju našom jedinom domovinom... jedan od predvodnika tih narcisoidnih đukela svakako je tzv. Republik of Slovenija. Svoje podmukle planove ostvaruju ponajviše zahvaljujući svojim implementiranim emiterskim sljedilima ali i raznim judama, petokolonašima, anti-elementima u ovoj državi čiji su glavni predstavnici gimnazijski žohari predvođeni zagonetnim Matijom Mesićem. Tog lika pokušavamo ulovit već neko vrijeme, eto to je odgovor na mnoga pitanja upućena od strane znanih i neznanih smečara a to je pitanje svih pitanja "Koji se mi kurac motamo stalno oko jebene gimnazije/transilvanije". No mnogi smatraju da je Matija Mesić, za obične smrtnike-smečaroše kao sto mi sebe smatramo, neuhvatljiv jer ga od 0 do 26 sati na dan i 2 sata cuvaju transilvanijski digleti na cijem je čelu grof Džrakula.

Ali pazite sta cu ja vama sad rec, inkaso poslovima banka na zahtjev stranke pruezima utjerivanje razlitičih tražbina , na osnovi izdanih čekova mjenica faktura.. banka radi kao komisionar (pomocnik) za utvrđenu nagradu. I zato smo mi kao uvjereni rasisti, antisemitisti, antimoni, antikristi, antitalenti, antivirusi, antifrizi, antikomunisti te prije svega antižohari odlučili poslat pismo podrške umetnuto u portfolijo na mnoge adrese u svijetu ali i u Rvackoj, ponajprije upućujemo čestitke "našim" ljudima iz splita koji su rekli ono sto treba reći onima kojima mi smatramo da treba reći. Također smo uputili pismo u kojem smo izrazili punu moralnu i svu ostalu podršku Hugi Čavezu, precjedniku venecuele te Akhmedu Akhmadinedžadu - precjedniku naše pradomovine Irana u kojem smo usput izrazili i zabrinutost zbog sve većeg razmnožavanja židova... Potpuno smo svjesni situacije da im ponestaje plina i zato molimo sve građane čija su srca ispunjena mržnjom, netolerancijom i predrasudama da nam uskoče u pomoć u borbi protiv te bande.

Tako ponašanje judo-masonsko-iluminatsko-srbočetničkih organizacija, tzv. Loža a posebno one srpske lože svetog Save sa sjedistem u centru srbije..u londonu, wil not bi tolerejted. Sve to dalje implicira da se oni manifestiraju u samoj mjeđi događaja te da se ni u kojem slučaju, ponavljam, ni u kojem slučaju ne može govorit o ofsajdu, tj. o nedozvoljenoj poziciji. Nije sad da ja njih mrzim, nego jednostavno mi ih je pun kurac. Samo žderu, seru, kote se, ništ ne rade i još nas poštene ljude nađu zajebavat. E NEŠ KOLEGA!!! To tako neće valjat...

Često se vi i ne zapitate što je s nama čija su srca puna mržnje, predrasuda i netolerancije... E pa mrzit ćemo do groba! Pa i dalje... To nek vam bude jasno. Ovo više nije demokracija, ovo je gore od staljinizma! Kakva je ovo država u kojoj se ne smiješ popišati na izlog, a da neka baba ne aludira na tzv. nepristojno ponašanje, vandalizam ili postojanje u zločinačkoj organizaciji čiji članovi pišaju gdje stignu? Više ne smiješ ni malog žvalju šutnit nogom a da te krivo ne pogledaju... da ti razni Bilići, Radići tzv. ravnatelji škola ne vise za vratom. I zato... ali ne samo zato, 32. ovog mjeseca organizirat ćemo marš netolerancije ulicama našeg grada na kojem ćemo mlatit umirovljenike, invalide, pedere, žene mlatit srbe... razbijat izloge na slastičarnama i burekđinicama albanskih vlasnika. Zveckat će se oružjem, i to pravim.! Kupljenim u Konzumu da ne bi poslje bilo ljevo-desno. I tako ni pet, ni šest nego sedam... ipak budimo prizemni, medicina je još uvijek kocka. Ja vam sada kažem, u facu vam ja kažem, da će doći vrijeme kada će smečari moći obavljati svoje tjelesne, biološke i svakakve nepotrebne funkcije gdje hoće! Nećemo više biti robovi senilnih bakica i žena u menopauzi koji nas maltretiraju! Doći će dan kad će stari poštovati mlađe ili će ih razbiti - ja vam reko!

Da je Juda došao na ideju da sa svojih trideset srebrnjaka priredi apostolima dobru večeru, danas bi bio na mnogo boljem glasu.

To bi bilo sve za sada, ukoliko želite da svoje neznanje i kretenizam reflektiramo u još jednom, ovako netolerancijom implementiranom postu, morat ćete nas počastiti sa najmanje 250 komentara.

Redatelj: Veliki Meštar
Scenarij: Veliki Meštar i Uvjereni Zabušant
Lektoriro (mislim da to znači ispravljati greške): Uvjereni Zabušant
Uloge: A ima ih pun kurac neda mi se nabrajat
Ideje pokrali: Od mnogih znanih, neznanih, pozvanih i nepozvanih
Proizvedeno: u godini gospodnjoj šestotina i nekoj spustila se na tu zemlju sila

Sada ide jedno pitanje svim smečarima, onima koji se takvima smatraju i onima koji to žele postati... pa kaže: "Jeli napredak da ljudožder uzme vilicu?"




Post je objavljen 19.01.2008. u 16:04 sati.