Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/globesokolovac

Marketing

Suradnja s GLOBE partnerima

Redovito sudjelujemo u natječajima i projektima koje organiziraju vanjske institucije, a neke od projekata navodimo ovdje:

- Ranije je spomenut projekt prikupljanja sjemenki starih sorti povrća koji je proveden tijekom travnja i svibnja protekle godine, a na kojemu smo ostvarili najbolje rezultate te dobili izuzetnu nagradu.

- Od travnja 2007. godine provodimo projekt u suradnji s Medicinskim fakultetom iz Rijeke na prikupljanju kišnice u kojoj Katedra za fiziku provodi mjerenje radioaktivnih izotopa.

Image Hosted by ImageShack.us


- Izuzetno dobro surađujemo sa Planinarskim društvom «Bilo» iz Koprivnice u kojemu su učlanjeni svi učenici GLOBE grupe. U ovo su društvo učlanjeni učenici iz samo dvije škole naše županije, osim nas to su još učenici OŠ Rasinja. Godišnje realiziramo tri izleta na hrvatske planine, a ove godine planiramo osvojiti Petrovu goru, Dilj planinu i Risnjak.

- Suradnja sa Unijapapirom iz Koprivnice je na zavidnoj razini – redovito provodimo akcije prikupljanja staroga papira u našoj školi, ali i na prostoru općine Sokolovac. Tijekom siječnja smo prikupili oko 1200 kg staroga papira.

- Tijekom svibnja i lipnja smo poslali u Državni hidrometeorološki zavod smo poslali naše podatke radi usporedbe no do danas nam se nitko nije javio, pa ne znamo hoćemo li dalje surađivati ili ne.


Post je objavljen 19.01.2008. u 14:41 sati.