Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krpelj3

Marketing

He's more than a man And this is more than love, The reason that the sky is blue

Ej ljudi....Odma na početku da kažen da ovo pišen skroz bezveze...uopće neman inspiracije...
A evo počela škola....drago mi je radi moje ekipe....najbolji smo!!!!!!! Sve po starom....samo je Škoka još ovaj tjedan bia s nama....a od sljedećeg u Nazora...E pa sretno Škoka!!!!! I Zema se priključija ekipi....je da još ide" na 4 noge" kako bi to rekla Tonkica i ima gips....al ulizivanje nije oslabilo joke Zema party smijeh . I tako se mi jedan dan uvatili rasprave oko hrane.....i ja pričala s Antonijom.....ljudi moji ta mala ništa ne voli....jede kuvanu rižu i manistru bez toća......mislim no comment..ne voli od mesa ništa osim kokoši.....da kokoš cccccc headbang no...al ugl....nema veze....ma samo o spizi ovaj tjedan hahah smijeh...I ček da se sitin jel bilo još šta....Antea je dobila na pikado thumbup, sutra neman dodatnu iz kemija ( fala Isusu smijeh), postavila san Ružici prognozu da će bit nešto između nje i Krište do 4. razreda....i tako...Tina je već kupila veštu za maturalnu naughty....
A moja jadna Brza....je nažalost naišla ne jedan neugodan događaj.....a stara rekla san ti ja da je to nenormalno od početak....šta nisan????
I u ljubavnom životu ništa novo....Da niste mi slučajno više rekli da san pedofil....jer ja neman ništa s malim naughty smijeh...a dobar je moj Matej....danas mu je rođendan i ima 14 god. party wink....sad me nemojte sprdavat više....samo smo frendovi...je da je zgodan i sve....ali samo prijatelji thumbup..
Eto to bi bilo to.....I nemoj se Andrea ljutiti na mene radi stepa....sljdedeći put šutim... smijeh...E želim van dobru zabavu u Mastersa u nedilju....ako ne možeš njega, barem nju iskoristi....naughtysmijeh (maturalnu)
Veliki pozzzzz i kissss mom razredu, Petri, Brzi i Kiki, onda mom Slavoncu Tomislavu....najbolji si!!!!
I velikiiiiiiiiii pozzz Kiki iz Brzinog razreda i svima ostalima koji ovo čitaju!!!!!!
Love U all cerek wave: mah

Post je objavljen 18.01.2008. u 23:03 sati.