Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkpotpican98

Marketing

Drugi uzastopni poraz u prvenstvu

MNK Petrinjčica - MNK Potpićan 98 5:3

0:1 Dalibor RADUSIN
1:1 MARINČIĆ (kazneni udarac)
2:1 Tin LOVREKOVIĆ
3:1 Tin LOVREKOVIĆ
4:1 Tin LOVREKOVIĆ
4:2 Keven DRNDIĆ
5:2 Dražen KOVAČEVIĆ
5:3 Senad ROŽAJAC



Večeras su u sisačkoj sportskoj dvorani „Brezovica“ pred dvjestotinjak gledatelja domaća Petrinjčica iz Petrinje svladala Potpićan 98 sa uvjerljivih 5:3.

Utakmica je započela brzim vodstvom gostiju, još dok se momčadi nisu dobro niti zagrijale i dok je trajalo ispitivanje snaga. Precizan je bio Dalibor Radusin već u drugoj minuti. Samo minut kasnije domaći imaju najbolju moguću prigodu za poravnanje ali Robert Funčić u reprezentativnom stilu brani kazneni udarac Tina Lovrekovića. Treba naglasiti da je kazneni udarac bi krajnje upitan. A ako je prvi bio krajnje upitan onaj slijedeći koji su suci sudili u šestoj minuti bio izmišljen. I epilog je bio različiti u odnosu na prvi, Marinčić je bi precizan i doveo domaćina do nezasluženog poravnanja. Veliku prigodu da goste u desetoj minuti ne koristi Dalibor Radusin. Serija gostujućih promašaja se nastavlja. Nakon četiri stopostotne prigode gostiju domaći najprije dvije minute prije kraja dolaze do vodstva a onda ga minut kasnije povećavaju na 3:1 što je bio i konačni rezultat poluvremena. Oba puta je egzekutor bio Tin Lovreković.

Nastavka ponovno otvara Tin Lovreković preciznim udarcem koji Funčić ne uspijeva zaustaviti i domaćini stižu do velikih 4:1. Tračak nade gostim budi zgoditak Kevena Drndića u tridesetoj minuti ali im ih sve pokopava Kovačević samo dvije minute kasnije, golom za 5:2 domaćina, što definitivno rješava pitanje pobjednika. Poraz gostima snošljivijim čini zgoditak Rožajca u predzadnjoj minuti susreta.

Može se reći da je domaćin više želio pobjedu. U tom pogledu treba promatrati i neprestane pritiske koje su domaći vršili na suce a što je rezultiralo njihovom naklonošću „dok je trebalo“. Posebno u oči „bodu“ dva nepostojeća kaznena udarca na samom početku. Potpićancima ostaje žaliti da u prvih petnaestak minuta nisu realizirali šest-sedam stopostotnih prigoda. Za „vađenje“ im ostaje Uspinjača u narednom kolu u Labinu.



Post je objavljen 18.01.2008. u 22:49 sati.