Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bonjovigirl15

Marketing

BON JOVI...KONCERT...

Idem...ljudi...idem... Nakon malih -VELIKIH problema---idem...!!! Ukratko:jučer sam cijelo popodne plakala sa mp4-em--Bon Jovi---u ušima,maramicama u rukama i matematikom pred nosom...Naime sestrična mi je javila da ju tata ne pušta u Beč,a frendičini starci isto nisu sigurni...I taman kad sam mislila da sam ja najveća budala na svijetu,koja je očekivala da će joj se najveći san ostvariti samo tako,došla je moja pametna mama i sjetila se ideje... Ja sam joj već prije rekla da će 2 cure iz 2. razreda ići ih gledati u Munchen 24.05.2008.,i ona se sjetila da tamo živi jedan obiteljski prijatelj,a i zaželila se shopinga...stoga je predložila da pozovem jednu od njih dvije,jer će ovaj put ona ići s nama. I tako da je sve ispalo ZAKON!!!
P.S.-već dosta dugo ne pišem samo o Bon Joviju---fakat sorry.Obećajem manje mene--više njih--- u sljedećem duuugo najavljivanom postu o box set dvd-u.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us ---prekjučer sam kupila ovakav plakat...heh

P.S.-skoro sam zaboravila...ako ste pobornik ideje da vaš omiljeni bend Bon Jovi dođe u Hrvatsku potpišite ovu peticiju...KLIK

Post je objavljen 18.01.2008. u 16:13 sati.