Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivotjesport

Marketing

Pozdrav od sportskih majstora iz Norveške

Evo nas opet na blogu, upravo se javljamo iz Norveške gdje Hrvatska reprezentacija kao što znate igra EP u rukometu. Upravo smo dosli s rucka sa paklenima. Atmosfera je odlična. Mogu vam rec da su Norvežani pravi majstori kuhinje. Izvrsnu hranu prave.

OSVRT NA UTAKMICE NAŠIH:
Jucer je bio fantastican dan. Pakleni su pobijedili Poljsku i svi su se veselili, a nas dvoje (Bundo i Čvago) smo bili zabrinuti iz razloga sto sutra slijedi Česka koju svi podcjenjuju ali mi znamo njenu pravu kvalitetu. Lino se složio sa nama. To je skup discipline i sportske drskosti što cini jednu masineriju. Ubojiti su kao virus i zato ih tako od milja zovu češki novinari. Ali naši igrači znaju ipak tko je gazda. Drago mi je što je mali Horvat poslušao naše savjete što je rezurtiralo onakvom igrom protiv Poljske.

O HOTELU:
Malo cemo sad o hotelu. Sve nam se u njemu svidjelo, i ljudi su prijazni pa smo lako prešli preko male anegdote koja nam se tamo dogodila. Jedan konobar je naime po Bundiću prolio kavu. Odmah se ispričao jer prepoznao je gospodina Bundića. Malo nas je jedino zasmetalo a ujedno razveselilo mnoštvo lokalnih mještana koji su prepoznali prave sportaše, cijelu hrvatsku ekspediciju.
Bundo & Čvago




Post je objavljen 18.01.2008. u 15:07 sati.