Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malarukometasica

Marketing

pobjeda

Pobijedili smo Poljake. Ivano Balić je proglašen igračem utakmice, ali je nagradu predao Mirku Aliloviću, našem golmanu koji je imao 19 obrana, a najveći učinak u 2 poluvremenu.
Zdravi Balić razbio svjetske doprvake U prvom nastupu hrvatskih rukometaša na EP-u u Norveškoj pao je svjetski doprvak Poljska! Poljaci su najavljivali pobjedu i pohod na zlato, ali nisu računali da će cijeli susret odigrati Ivano Balić. Nema treninga u nogama, ali dobro je zagrijao Poljake. S njim u momčadi, Hrvati su najbolji.

Prvo poluvrijeme donijelo je ugodno iznenađenje u vidu uvjerljivog nastupa Ivana Balića, kao i precizne ruke Zlatka Horvata, desnog krilnog igrača na kojemu je velika odgovornost nakon ozljeda Džombe i Zrnića. Petar Metličić se mučio s realizacijom, dok trener Červar gotovo uopće nije koristio usluge Blaženka Lackovića.

Prvo poluvrijeme završilo je neriješenim rezultatom 14:14, ponajviše zahvaljujući desnom protivničkom krilu Jurasiku, koji je zabio više od pola golova protivnika. Rovovska borba nastavljena je i u drugom dijelu. Balić je zabijao ključne golove, izluđivao plitku obranu Poljaka i uz sedam postignutih golova dodao i sedam asistencija. Što bi tek bilo da nije potpuno izvan treninga. Neizvjesnost je trajala do rezultata 25:25, kada Červarovi pobjednici kreću u juriš koji se ne zaustavlja do kraja susreta. Konačan rezultat 32:27, iako je do deset minuta prije kraja pobjednik bio posve neizvjestan, pokazuje koliko su moćni. S ovakvim Ivanom Balićem u sastavu ponekad nedodirljivi.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us





Post je objavljen 17.01.2008. u 22:16 sati.