Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muskat

Marketing

Piše tudi Groupie

Kao što se i očekivalo, bila je to prava Garage Punk Rock fešta...Ludo! Bilo je tu i par problema tipa posjetitelji kojih baš i nije bilo. Valjda je netko prosuo sapun pred ulaz u Močvaru pa nije bilo ekipe s lancima, irokezama i to, ali niti finih guza kojima je Močvara van rute, a i cesta je puna rupa...Tko zna, treba čuvati kola kupljena na kredit.

Večer se počela zahuktavati upravo tamo gdje i treba - na šanku! Uz lagane zvuke Goblina i sličnih bendova moglo se ugodno razgovarati u iščekivanju svirke od koje se dosta očekivalo.

Kako Močvara radi skraćeno, tako su se izvođači uspjeli izboriti za početak nastupa nešto prije 22 h (što je u principu i razumljivo pošto su ih sj.....i za radno vrijeme itd.).

Na scenu su prvo došli zagrebački HITchCOCK koji su uz pomoć Zoida (bubnjara koji im je uskočio pošto je njihov bio spriječen) počeli onako, žestoko gruvati. Bio je to niz žestokih pa lakših pa opet žešćih stvari, baš kao na pravoj igranci. Što reći, to je onako....Imaju dijagnozu garant. Valjda ni doktori nisu sigurni, nema u knjigama, ali uglavnom nešto s glavom.To je!

Potom se bacala kuna tko će slijedeći nastupiti (kuna jer je kao neutralna - ni euro ni dinar). Uglavnom, ispalo je da su to bili mariborski Muškat Hamburg.

Što reći o njima nego kao i obično: energija. Veseli. I naravno, nizali su pjesme s novog albuma koji je osvježenje na sceni, naravno za onoga tko voli takvu glazbu.

Sissi (basista) je čak uspio polupati glavu na bini, iako je prilično uravnotežen lik. Uglavnom, rastur!

E, tada stigoše The Dogz!

Opet isto. Sve nekako isto, a opet...Tko sluša, kuži da se tu nešto zbiva. Sretni, veseli...Ljudine! Odmah su počeli razvaljivati bez susprezanja. Ponijelo ih...

Scenski nastup za pet, rock za....Jebiga, teško je to opisati. Uglavnom, trebalo je biti tamo, ako nitko drugi onda neki psihijatar pa da lijepo popriča s ljudima. Tko zna, možda bi nešto i naučio.

Valjda će biti nešto slično uskoro jer ovo je bilo za pet. Ukratko!

Zok


Post je objavljen 17.01.2008. u 18:46 sati.